Annoncørbetalt indhold

Annonce: Værd at vide om lollændere og deres rejsevaner

Lolland sprudler af historie, natur og kultur. På trods af det vælger mange lokale at sætte kursen sydpå op til flere gange om året.

Den gennemsnitlige lollænder rejser faktisk 1 1/2 gang om året. Blandt de mest eftertragtede destinationer finder man Tyrkiet, Spanien, Egypten og Italien. Bliv meget klogere på lollændernes rejsevaner her.

Denne rejsetype er særlig populær
Én rejsetype skiller sig ud fra mængden – denne er et hit hos langt de fleste lollændere.

Der er naturligvis tale om den såkaldte afbudsrejse, som typisk forbindes med store kontante besparelser. Med de billigste afbudsrejser(sponseret link) kan man spare op til 70 % på fly og hotel. Det tiltaler tilsyneladende lollænderne, som ikke har noget imod at pakke kufferten og tage af sted med det samme. Med denne rejsetype skal man nemlig være en smule impulsiv.

Det er ingen hemmelighed, at lollænderne har færre penge mellem hænderne end de fleste, hvorfor de prisvenlige afbudsrejser står i høj kurs blandt de lokale. Måske kunne en afbudsrejse også være noget for dig?

En generel god indsigt i passagerrettigheder
Som flypassager har du en verden af rettigheder – disse rettigheder skal du selvfølgelig være bekendt med. Passagerrettighederne - i henhold til EU-Forordning 261/2004 - gælder for alle europæiske rejsende. Du vil i allerhøjeste grad kunne drage nytte af at kende til dine rettigheder, ifald du er så uheldig at blive ombooket eller afvist ved boarding. Ligeledes skal du vide, hvilke rettigheder du har, hvis dit fly bliver forsinket eller aflyst. Selv en kort flyforsinkelse(sponseret link) kan berettige til økonomisk erstatning – dog skal forsinkelsen lyde på minimum 3 timer med udgangspunkt i ankomsttidspunktet.

Lollænderne er generelt meget skarpe, når det kommer til passagerrettigheder. Der er i hvert fald rigtig mange, som umiddelbart efter hjemkomsten søger kompensation som følge af en flyforsinkelse eller flyaflysning. At være proaktiv kan være yderst gunstigt, idet man kan få op til 600 euro i erstatning pr. passager.

Hvor godt kender du dine rettigheder i forbindelse med flytransport?

Høj prioritering af rejsebudgetter
De fleste danskere ved, at de burde udarbejde et rejsebudget, men faktum er, at de færreste får gjort noget ved det. Det er en skam, idet man hurtigt kan miste overblikket over, hvor mange penge man, fra et økonomisk synspunkt, kan tillade sig at bruge. Med et budget sikrer du dig, at der bliver afsat penge til både transport, indkvartering, lommepenge, rejseforsikring og meget mere. Rækker budgettet ikke til det hele, kan du forsøge at finde en billigere flyafgang, et billigere hotel eller forhandle dig frem til en lavere forsikringspræmie.

Da de færreste lollænderne arbejder inden for bankverdenen, vælger mange at tage kontakt til banken, når budgettet skal lægges. Det kan du også overveje at gøre, hvis du mangler en hjælpende hånd til at udarbejde et overskueligt og realistisk budget. Måske kan banken også hjælpe med finansieringen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • adult-airport-arrival-1008155