Annoncørbetalt indhold

Annonce: Videoindhold - virker det egentlig?

Har du ikke oplevet at scrolle ned over din facebook, din instagram eller måske din LinkedIn-profil og blive præsenteret for en masse helt vildt gode videoer? Det kan være videoer, der viser den helt nye duft fra Lancome eller de nyeste løbesko fra Nike.

Det kan også være en (sponseret link) video produktion, der fortæller om en virksomheds eller enkeltpersons vision. Faktum er, at video har en tendens til at sætte sig mere fast hos os end en skrevet tekst. Så hvorfor ikke forsøge dig med video produktion i din virksomhed?


Markedsfør med video
Det kan være grænseoverskridende at stille sig op foran et kamera og forsøge at formidle sit budskab ud til alle dem, der sidder på den anden side og kigger på. Der er en grund til, at det er uddannede skuespillere, der ofte klarer den slags, men fortvivl ikke.

Du kan sagtens klare det. Og når først du har knækket koden, er der virkelig meget vinding ved at markedsføre dig selv eller din virksomhed gennem video. Her er det selvfølgelig meget vigtigt at pointere, at det ikke er alt video, der har den ønskede effekt.

Du kan ikke tro, du bare kan gå ud i verden med din smartphone og filme en god video. Det kræver planlægning, og at du har styr på dit manuskript. Vigtigst af alt skal det dog fremstå naturligt, fordi det meget let kan blive utroværdigt.


Få professionel hjælp til din markedsføring
Det kan sagtens betale sig at hyre et professionelt video bureau til at lave din næste videoproduktion. Ikke nok med at du sparer tiden, så får du også indhold, som kan garantere flere interaktioner.

Den tid, du ville spilde på det, kunne du i stedet bruge på at arbejde med det, du er god til. Brug i stedet lidt penge på at hyre et professionelt video bureau, der ved, hvad de laver.

Et professionel video bureau kan også hurtigt vejlede dig til, hvilken vinkel der er fordelagtig for netop dit produkt eller din virksomhed. Det er på alle måder en god idé at få andre øjne på dit projekt. Overlad trygt videoproduktionen til nogle andre og få en professionelt produkt, der vil skabe interesse for dig - på de sociale medier og i den virkelige verden.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Addmotion