Annoncørbetalt indhold

Annonce: XP Digital A/S ”Moderne printere skal være til at betale – for alle virksomheder”

”En mere effektiv hverdag” lyder sloganet hos XP Digital A/S, som leverer printere til virksomheder over hele landet.

Sloganet er en forretningsvision, som Direktør Niels Lynge ønsker skal være slutresultatet for alle XP Digitals kunder. XP Digital leverer printere i alle størrelser, fra de allerstørste produktionsprintere til små og mellemstore printere indenfor de førende kvalitetsmærker.

Flere typer af topmoderne printteknologier har nået et tilgængeligt prisleje for almindelige virksomheder. ”Mange er blot ikke klar over de store muligheder, som nu ikke kun er opnåelige for de med skyhøj købekraft” fortæller Niels Lynge. Vi kan i dag fremvise 3D printere, guld, sølv - og neonprintere, der producerer et slutprodukt af utrolig høj kvalitet til overkommelige priser. ”Pris, kvalitet og service SKAL gå hånd i hånd,” udtaler Niels Lynge, ”Vi vil stå inde for, at vores kunder sidder tilbage med en hverdag, der er langt mere overskuelig end før”.

Intelligente printere
I en tid med fokus på omkostninger og krav om at blive mere effektiv, er det vigtigt at have de rigtige værktøjer. Med intelligente printere fra XP Digital får du via en lang række af features bl.a. mulighed for at oversætte dine dokumenter til mere end 35 sprog via et enkelt klik. Du får adgang til at printe fra din mobil eller tablet, og din printer sørger selv for tonerbestilling og vedligehold. Du sikres at GDPR er overholdt, printeren fjerner unødvendig udskrivning, understøtter miljøforbedringer af organisationen og skaber mulighed for at forbedre printomkostningerne betydeligt.

Med de allernyeste printere kan XP Digitals kunder bruge langt mindre administrativ tankekraft. ”Vi er gået ind i en tid, hvor det er ualmindelig rart at vide, at persondataforordningen ganske enkelt overholdes i en printløsning, som dermed simplificerer opgaven i forhold til GDPR betydeligt” udtaler Niels. ”Vi har leveret printløsninger siden 2002, og med denne årelange erfaring i printbranchen har vores erfarne konsulenter derfor et stort og bredt kendskab til de forskelligartede behov for alle typer af virksomheder. Du kan derfor som kunde også være helt sikker på, at vi finder en printer, der matcher præcis dit behov med en korrekt serviceaftale.”

Ønsker du en uforpligtende dialog om din printer, så kontakt gerne XP Digital A/S på tlf. 70 20 33 10 eller læs mere om virksomhedens produkter på www.xpdigital.dk (sponseret link)

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • H9V6089