Annoncørbetalt indhold

Flere danskere investerer aktivt deres frie midler

Mange danskere har gennem mange år valgt at investere deres opsparing i diverse puljer, fonde og foreninger.

Det har dog været de færreste, der har haft en egentlig interesse i, at handle aktivt med deres midler, hvad end det er i form af en opsparing eller derimod en helt anden form for frie midler.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er mulighed for at opnå betydeligt større gevinster, hvis du vælger at handle aktivt med dine opsparede midler frem for at placere dem i en pulje eller forening. Det er både noget, der gør sig gældende set ud fra et procent- og kontantmæssigt synspunkt.

Hvis du har gået med overvejelserne om, at investere dine midler på mere aktiv vis, så kan du læse nærmere om, hvilke muligheder, du har i denne sammenhæng nedenfor. Det skal understreges, at det er individuelt hvad, der fungerer bedst og hvad der appellerer mest til den enkelte person.

Hvordan kan jeg investere via nettet?
Du har naturligvis mulighed for at investere dine penge i aktier el.lign. på ganske traditionel vis via banken. Det er dog meget sjældent dét, der har fanget folks interesse, når det kommer til aktiv investering af deres frie midler - oftest handler det i højere grad om at kunne foretage decideret trading.

Der findes mange forskellige platforme, der giver dig muligheden for at lave både lang- og kortsigtet trading fra samtlige enheder med opkobling til internettet. Et godt bud på en sådan platform kunne være Markets.com, der bl.a. kan bryste sig af, at kunne bruges til både forex trading (valutahandel) og optionshandel.

Det er naturligvis også ensbetydende med, at der findes mange forskellige løsninger, der kan tages i brug i denne sammenhæng. I denne forbindelse er det dog vigtigt at vurdere, hvad du har til hensigt at benytte som underliggende aktiver, når du skal trade via én af de mange platforme.


Online trading er oftest baseret på CFD’er
Hovedparten af disse mæglere baserer deres platforme på såkaldte CFD’er - det er en forkortelse for Contract for Difference. Det er også ensbetydende med, at dine forskellige handler vil tage udgangspunkt i denne type af kontrakter, hvis du beslutter dig for at trade via en sådan platform.

Dette er ensbetydende med, at du ikke ejer det underliggende aktiv, der bruges til at bygge den respektive handel. Hvad det derimod betyder er, at du har indgået en kontrakt med den respektive mægler, der byder på forudbestemt udbetalingsprocent, indskud og lignende faktorer.

For mange er dette en fordel, da det giver muligheden for at handle med en kortere tidshorisont, hvilket mange savner fra traditionel aktiehandel, hvor der oftest skal mere tålmodighed og længere tidshorisonter til, inden du reelt set kan opnå en god gevinst.

Online trading er appellerende til den kortsigtede investor
Som nævnt ovenfor, så giver CFD-handel bedre forudsætninger for at opnå succes på kortere sigt. Det betyder også, at dette en type af trading og investering, der hovedsageligt appellerer til dig, der foretrækker at foretage dine investeringer og handler med en kortsigtet tidshorisont.

På trods af, at CFD-handel hovedsageligt appellerer til den kortsigtede investor, der er opmærksom på, at den forøgede risiko også er ensbetydende med en forøget sandsynlighed for en stor gevinst, så er der naturligvis også mulighed for at benytte disse platforme til mere langsigtede investeringer.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at traditionel aktieinvestering med en tidshorisont, der overskrider 12 måneder ikke bør foregå via sådanne platforme. Er du langsigtet og relativt passiv investor, så bør du i stedet handle via enten din bank eller derimod en decideret investeringsbank.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • online_investering