Annoncørbetalt indhold

Hvorfor bør man have a-kasse som studerende?

Der findes en masser forskellige a-kasser i Danmark og hvilken en, der er det bedste valg kan være lidt af en jungle.

Men for studerende, der ikke har ret mange penge at gøre med, og som måske ikke står til at få job direkte efter studiet er det enormt vigtigt, at man sørger for at blive meldt ind i god tid.
Der er dog stadig mange universitetsstuderende, der stadig ikke har fået meldt sig ind, og derfor står i en uheldig situation, når de endelig er færdige med deres studie. Hvorfor er det så vigtigt at have en a-kasse som studerende? Det vil vi prøve at besvare her.

Du får ret til dagpenge når du er færdig med studiet
Når du som studerende melder dig ind i en a-kasse, kan du være sikker på at få en ordentlig indkomst, når du afsluttet studiet. I stedet for at ryge direkte på kontanthjælp, fordi der ikke er noget job at få, så kan du med a-kasse få dagpenge. På den måde har man ro omkring sin økonomi, og slipper for at bekymre sig om det. Dermed kan man koncentrere sig om det, der virkelig betyder noget: At finde sig et job.
Heldigvis ved a-kasserne godt at de studerende ofte er lidt langsomme i optrækket, så i de fleste a-kasser kan man stadig melde sig ind op til 14 dage efter at man har afsluttet studiet, og stadig være dagpengeberettiget.

Du får adgang til forskellige kurser
Mange studerende, der er færdige med deres studie og ikke har et job på hånden, vælger at supplere deres studie, med en række relevante kurser. Hvis man er tilmeldt den rigtige a-kasse, så kan man få adgang til disse kurser allerede under studiet, så man er klædet endnu bedre på til at finde drømmejobbet.
Der er mange forskellige kruser at vælge imellem, som f.eks. eksamensteknik, præsentationsteknik og kurser i hvordan man ”skaber” sit eget studiejob. De afholdes i det meste af landet, og er man universitetsstuderende, kan man med fordel udnytte disse tilbud.

Det er gratis hvis du er under 30
Skulle man stadig tvivle på om en a-kasse er en god ide, så husk på at det ikke koster en rød reje at melde sig ind som studerende, hvis man er under 30 år. Hvis ikke det i sig selv er en fordel man skal bide mærke i, så kan man bare læse de fordele vi allerede har nævnt.
En a-kasse er en måde at sikre sig, at man kommer godt fra studiet og ud i den store verden. Man sikrer sin økonomi i en periode, så man kan hellige sig jobsøgningen. Desuden får man hjælp og støtte til at finde det job, så der ikke rigtigt nogen ulemper. Find en oversigt over A-kasse priser og bliv medlem allerede i dag. Det betaler sig når du er færdig med studiet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • billig-a-kasse4-400x266