Annoncørbetalt indhold

Populære tendenser, der vil præge danskernes liv i 2017

Hvert eneste år er der nogle ting, der er mere populære end andre.

Disse tendenser ændrer sig jævnligt men ses i diverse butikker og generelt vores omverden, der tydeligt bærer præg af disse. Nogle vælger man at hoppe med på, hvor andre let springes over. Er du i tvivl om, hvad der kommer til at præge danskernes liv, klædeskab og hjem i løbet af foråret og generelt 2017, kan du læse med her.

Blomsterprintet blomster frem
Noget, der tydeligt er en tendens, som i den grad kan ses overalt, er blomsterprintet. I størstedelen af tøjbutikkerne hænger skjorter, bukser og andre beklædningsdele fremme fyldt med blomster.
For nogle bliver det blomstrede umiddelbart lidt for livligt og sprælsk, men det behøver det på ingen måde at blive. Det findes både i de mere diskrete farver – og så kan de selvfølgelig også fås i de langt mere farverige, hvis man har lyst til at få lidt mere farve i klædeskabet. Derudover er ingen hemmelighed, at denne tendens hjælper en til at komme i forårshumør af, og at printet pifter alt op til det bedre.
Føler du ikke at kontoen giver dig mulighed for at hoppe på trenden, er der heldigvis studierabatter for de studerende, som kan bruges – og for andre er der mange forskellige udgaver af varerne, som betyder, at de både kan findes til både høje og lave priser, så der er mulighed for ikke at sprænge budgettet.
Er det ikke i tøjskabet, at man vil have det blomstrede mønster, er der også rig mulighed for at få det på et hav af andre ting. Boliginteriør som puder, tæpper, tapet, sengetøj og meget mere er også blevet dekoreret med flotte blomstermotiver i løbet af foråret, som giver en stemning af forår og hygge.
Det er dog ikke kun, når det kommer til print, at bølgen fortsætter derudaf. Levende planter og blomster har været populært i et godt stykke tid, og tendensen er endnu ikke stoppet – de er slået rod i boligen. De giver nemlig et ekstra pift i de danske hjem, som mange ønsker.

Eksotiske rejsemål hitter
Når det kommer til rejser, er det ligeledes trends, der hitter. Hvor det hele tiden har været ekstremt populært at rejse til eksempelvis Mallorca og Gran Canaria, er de eksotiske rejsemål blevet mere udbredte at tage til. I den forbindelse har flere rejseselskaber lanceret nye ruter til blandt andet Maldiverne og Sri Lanka, som samtidigt gør det nemmere og billigere for os at søge mod nye områder i verdenen.
Mange af disse områder har været mest normalt at rejse til i løbet af vinterperioden – efterhånden har flere og flere dog fået øjnene op for, at mange eksotiske steder også kan opleves om sommeren. En mindst lige så skøn tur kan fås, samtidigt med at billige flybilletter er langt nemmere at finde på dette tidspunkt.
Derudover er de mere autentiske oplevelser også blevet mere efterlyst blandt de rejsende. Det er efterhånden ikke nok bare at tage på et standard all-inclusive hotel for at dase der en uge eller to. Oplevelser, der gør turen lidt mere speciel som en middag med de lokale – eller måske at bo i landets lokalbefolknings hjem, er noget, folk ønsker at opleve.

Sundhedstrend bliver mere udbredt
Når det kommer til fitness og sundhed, kommer der ligeledes et boom af disse to ting i 2017. Herunder er der flere ting, hvor populariteten øges. I takt med folk stadig har en travl hverdag med studie, familie og arbejde, bliver online træningsvideoer mere udbredt. Eksempelvis kan disse let findes på Youtube, uanset hvad og hvor du ønsker at træne. Det gør det mere fleksibelt for folk at træne, så de stadig kan få motioneret uden nødvendigvis at skulle nå til en planlagt træning flere gange om ugen, som ellers kan være svært på grund af en travl kalender.
For nogle er det derudover svært at hive sig selv op for sofaen for at træne. Personlig træning i grupper spås derfor også til at blive mere og mere udbredt. En personlig træner kan nemlig være startskuddet på ens sunde liv, dog kan det hurtigt koste mange penge. Hyres en professionel for en hel gruppe i stedet, kan prisen gøres billigere – samtidigt med at træningen bliver sjovere, når man er sammen med venner og bekendte.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • maldives-850508_640