Annoncørbetalt indhold

Sådan opnår du mere overskud ved at prioritere dig selv og din krop

Der er mange gode grunde til, at du skal passe på dig selv.

Først og fremmest skal du kunne holde mange år endnu uden at blive ramt af alvorlige smerter og skavanker. Samtidigt er det også bedre for dig selv her og nu, at din krop fungerer helt optimalt, så du kan få så meget ud af din hverdag som muligt. Men nogle ting bliver konstant nedprioriteret af den ene eller anden grund - her får du derfor en liste over ting, du fremover bestemt bør lægge vægt på.


Få styr på de pinlige lidelser
De pinlige lidelser er nogle, der rammer os alle, men som vi sjældent taler om – eller får gjort noget ved. Vi har det nemlig med at prøve at glemme disse, da det er tabu, og vi derfor helst vil undgå emner som potens, hårtab og kropslugt.
Men netop disse tabuer, kan være ekstremt rare for dig endelig at få gjort noget. De ligger konstant i baghovedet og går dig på, så hvorfor ikke endelig få ringet til lægen og tage snakken? Ofte er det lidelser, der er helt normale, og som nemt og hurtigt kan behandlet. Lægen ved godt, at der er tale om lidelser, der kan være svære at snakke om, men heldigvis er lægen vant til disse situationer.
Mange ting kan også købes på håndkøb, hvis du allerede ved, hvad lidelsen er. Her findes der efterhånden en masse webshops, der udbyder produkter indenfor disse områder – så kan du bestille varerne hjemmefra og slipper for den pinlige tur på apoteket eller hos lægen.


Stop med at nedprioritere mundhygiejnen
Tandlægebesøg bliver ofte nedprioriteret - for hvorfor skal du være proaktiv og gå til tandlægen, når du ikke føler nogle smerter? Derudover kan det også være svært at overskue, hvordan et tandlægebesøg lige skal passe ind i hverdagens skema. Samtidigt er der mange, der synes, det er mange penge at kaste efter et enkelt besøg – og oftest får man alligevel at vide, at alt ser fint ud.
Men et tandlægebesøg regelmæssigt er anbefalet, og det er der en grund til. Hvis der er noget, der er galt, er det rigtig rart at få taget det i opløbet, fremfor når problemet har udviklet sig til noget større (og dyrere!)
En årsag til du nedprioriterer turen til tandlægen kan også være på grund af tandlægeskræk. Heldigvis er der mange tandlæger, der specialiserer sig inden for dette, så du har intet at frygte. Læs mere om tandlægeskræk hos Tandlægerne på Frederiksberg.


Føl efter i kroppen - kost
Du har sikkert en travl hverdag, og den regelmæssige hovedpine eller de ugentlige mavesmerter går hurtigt i glemmebogen. Det er i stedet vigtigere at have fokus på at passe hverdagens projekter og daglige pligter.
Men alt det stress og jag i dagligdagen kan hurtigt påvirke dig og i sidste ende køre dig helt i bund. Udmattelse, søvnløshed og hukommelsesbesvær er bare nogle af de stresssymptomer ting, du kan blive ramt af.
Det er derfor ekstremt vigtigt at du i hverdagen lytter til din krop og prioriterer fred, ro og afslapning, så din krop kan komme helt ned i gear.
Derudover er det også vigtigt, at du får det rigtige at spise. Den rigtige kost kan forebygge en række af de mest almindelige livsstilssygdomme. Derudover fremmer sund kost også trivsel i hverdagen. Det betyder ikke, at du skal på en stram diæt, eller at du ikke må spise usundt overhovedet - det gælder bare om regelmæssigt at spise grøntsager, vælge fuldkornsprodukter og spise magert kød. Drop sodavanden og erstat det i stedet med et koldt glas vand.
Det er vigtigt at huske på, at det blandt andet er gennem en sund og varieret kost, at du får dine vitaminer og mineraler. Disse er vitale, da de er med til at få kroppen til at fungerer optimalt. Sikrer du, at din krop får en lang række sunde og grundlæggende næringsstoffer, er det også med til at holde dig i god form både fysisk og psykisk.
Eksempelvis er der solskinvitaminet, D Vitamin. Det ene vitamin bidrager til at vedligeholde dine knogler, at immunforsvaret virker som det skal, holder dine tænder sunde og sørger for, at din krop har en normal optagelse af calcium og fosfor. Du bør derfor bestemt ikke undervurdere vitaminernes virkning og indflydelse på kroppen.
Det er dog ikke altid muligt at få alle de nødvendige vitaminer via kosten (og solen) for alle. Her findes der heldigvis tabletter, der kan hjælpe dig med at få den rigtige mængde. Vigtigt er det dog at huske på, at indtagelse af vitaminer ikke bør træde i stedet for en normal varieret kost.

Motion, motion, motion
Du har sikkert hørt det på gang på gang, men det er der en grund til – motion er rigtig vigtigt at få dyrket regelmæssigt. Når du træner regelmæssigt, vil du hurtigt kunne mærke, at du bliver i bedre humør, og at du får overskud. Derudover bliver hele 1.000 af vores 30.000 gener aktiveret gennem motion, så det er en af grundene til, at du kan mærke en betydelig forskel.
En god måde at sørge for at du får dyrket nok motion er først og fremmest ved at finde frem til netop den motionsform, der tiltaler dig mest muligt. Om det er den traditionelle løbetræning, eller i stedet yoga eller boksning er mindre vigtigt. At få rørt sig regelmæssigt er det, der skal være i hovedfokus, så du kan ende med mere overskud og energi i hverdagen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • rsz_yoga-1148172_640