cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Rejs på budget

Er du også træt af det grå og kedelig vejr? Og længes du efter solskin og varme? Så behøver du faktisk ikke vente i længsel efter sommeren, for det har aldrig været billigere at rejse. Har du derfor nogle feriedage til gode, er der ikke nogen undskyldning for ikke at tage forskud på sommeren. Her får du hacks til at komme på ferie med et begrænset budget.
12. februar 2020 kl. 13:50 Af Kredit Nu

Annonce

Rejs uden for sæsonen

Der er ikke nogen tvivl om, at det er meget dyrere at rejse i skolernes ferier – hvad enten det er i sommerferien, efterårsferien eller uge 7 eller 8, hvor de fleste også holder vinterferie. Har du ingen børn, kan du derfor spare en masse penge, hvis du rejser uden for sæsonen. Rejser du for eksempel sydpå, har du heldigvis også gode muligheder for stadig at nyde godt af varmen – selvom du rejser tidligt i foråret eller efteråret.


Køb afbudsrejse

Er der tale om en spontan tur, og er det vigtigere for dig at bare komme væk fra det grå og kedelige vejr, kan en afbudsrejse være sagen. Der findes masser af forskellige hjemmesider, der formidler afbudsrejser og rejser til en meget lille sum. Alt efter hvor du vil hen i verden, kan priserne også svinge meget. Så er pengene ret små i dit budget, bør du nok hellere kigge imod Sydspanien eller Tyrkiet, hvor du både får varme, sol og sandstrande i store mængder – og oftest også med all inclusive.

En ulempe ved afbudsrejser er dog, at du ikke selv er herre over, hvilke flyafgange du skal med. Du kan derfor godt risikere at skulle med en natflyver eller at skulle mellemlande et par gange. Til gengæld får du også en ferie til en brøkdel af prisen.


Book flybilletter på det rette tidspunkt

Et godt tip er at booke flybilletterne på det rette tidspunkt. Før i tiden kunne det betale sig at købe billetterne i sidste øjeblik, da flyselskaberne oftest sænkede priserne gevaldigt for at få fyldt flyene op. Sådan er det dog ikke længere – blandt andet på grund af det stigende antal af forretningsrejser. Dermed har vinduet for at købe billige flybilletter ændret sig drastisk, og hvornår det bedst kan betale sig, svinger fra søgemaskine til søgemaskine. Men et sikkert bud er typisk 6 -8 uger før afrejsen.


Finansier din rejse

Er pengene små, kan du finansiere din rejse med et (sponseret link) kviklån fra KreditNU. Det er aldrig gratis at låne penge, derfor er det økonomisk fordelagtigt at undgå det så vidt som muligt. Til gengæld kan gode ferieminder ofte gøre op med det skrabede budget efterfølgende. Gør derfor op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig selv, og betal gælden af så hurtigt som muligt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Børn skal have en tryg… 26. januar 2021 kl. 20.14

AF: PER HØYEM

Et meget frisk pust 26. januar 2021 kl. 10.18

AF: J. HANSEN

Teknisk udvalg straffer… 25. januar 2021 kl. 10.46

AF: JOHN WENNERWALD

Et frisk pust 24. januar 2021 kl. 22.49

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

Annonce