cookie-og-privatlivspolitik
Kennet Berlin har overtaget formandsposten i NFH's professionelle selskab, Guldborgsund Håndbold ApS, efter afdøde Henrik Hansen.
Kennet Berlin har overtaget formandsposten i NFH's professionelle selskab, Guldborgsund Håndbold ApS, efter afdøde Henrik Hansen.
Foto: Peter Larsen

Sport

Kører videre i Henriks ånd

Kennet Berlin udpeget til ny formand i NFH's professionelle selskab.
13. oktober 2020 kl. 19:10 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING NFH har fundet den nye formand for klubbens professionelle selskab, der driver Ligaholdet, efter Henrik Hansens død for godt tre uger siden.

Det bliver bestyrelsesmedlem Kennet Berlin, der overtager formandsposten.

Det blev en samlet bestyrelse hurtigt enige om på et bestyrelsesmøde forleden.

Kennet Berlin er et kendt ansigt i NFH, hvor han har siddet i bestyrelsen for det professionelle selskab Guldborgsund Håndbold ApS i en årrække. Og så har han været menigt medlem af NFH siden 1997, hvor han har spillet på klubbens bedste herrehold i 3. division og Danmarksserien, og han er stadig aktiv sekundaspiller.

Desuden var han med til at stifte Guldborgsund Håndbold ApS tilbage i 2000 sammen med blandt andre Henrik Hansen, og han agter at køre butikken videre som sin forgænger med respekt for det store arbejde Henrik Hansen udførte.


Strategier fortsætter

- Det kommer til at køre videre i Henriks ånd ud fra de strategier, der allerede er lagt, og vi kommer også til at udvikle forretningen ud fra nogle nye strategier, som vi sætter i gang, når vi er på bagkant af coronaen, siger den nyudnævnte formand, der i det civile liv er bosiddende i Toreby og ansat som salgs -og driftsdirektør i supermarkedskæden Meny.

Med Henrik Hansens alt for tidlige bortgang mangler der et bestyrelsesmedlem i Guldborgsund Håndbold ApS, og der skal man ifølge Kennet Berlin gerne have fundet et kvalificeret emne eller flere inden den ordinære generalforsamling sidst i november.

- Vi håber på at finde en person med tilknytning til erhverslivet, som kan komme med nogle nye impulser, og vi har allerede lagt følere ud hos potentielle emner, afslører Kennet Berlin.

Under Henrik Hansens langstragte sygdomsforløb har det været Kennet Berlin, der i perioder har lukket kontrakter med nuværende og nye spillere, og det vil også være et arbejdsområde, han vil påtage sig i fremtiden.

- Det bliver dog i tæt dialog med cheftræner Jakob Larsen og assisterende træner Kenneth Sahlholt samt bestyrelsesmedlem Søren Jakobsen, som det hele tiden har været, påpeger han.

Flere opgaver ligger lige for.

Den første er at styre klubben fornuftigt gennem coronakrisen.

- Der vil komme nogle bølgeskvulp på bagkant af det her. Det kan ikke undgås, men jeg tror på, at de virkelige problemer først kommer længere ude i horisonten, når de økonomiske konsekvenser slår igennem for alvor. Men jeg kan konstatere, at vi står fornuftigt, da vi har kørt en forsvarlig økonomisk forretning, hvor vi heldigvis fik nogle penge på kistebunden ved sidste års kapitaludvidelse, lyder det fra Kennet Berlin.

På den lidt længere bane står han også overfor en bunden opgave.


Jakob Larsen har udløb

Cheftræner Jakob Larsens kontrakt udløber med udgangen af indeværende sæson og er endnu ikke forlænget.

- Det er jeg selvfølgelig opmærksom på, og jeg har en fornuftig dialog med cheftræneren omkring fremtiden, men hvad det munder ud i er endnu for tidligt at sige noget om, lyder det afslutningsvis fra den nye frontfigur i NFH.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce