cookie-og-privatlivspolitik
Ikke dårligt med en ekstra julegave - et gavekort på 1.500 kroner, som Kirsten her får overrakt af Martin.
Ikke dårligt med en ekstra julegave - et gavekort på 1.500 kroner, som Kirsten her får overrakt af Martin.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

- En rigtig glædelig opringning at få

De fleste troede Holland ville gøre det bedst. Men det gjorde Danmark, og Kirsten Bech Andersen havde heldet med sig i Ugeavisens EM-læserkonkurrence.
30. december 2020 kl. 06:02 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Forrige søndag sluttede håndbold-EM for kvinder med finaledagen, hvor Norge tog sig af guld, Frankrig af sølv, mens Danmark havde muligheden for en flot tredieplads.

Desværre tabte holdet bronzekampen til Kroatien, og måtte dermed nøjes med den lidt trælse fjerdeplads.

Men præstationen rakte til, at Danmark sluttede foran både Holland og Sverige.

Det var vigtigt, for det var netop det der blev afgørende i Ugeavisens store læserkonkurrence, hvor man skulle komme med et bud på, hvem af NFH's landsholdsspillere, der ville slutte bedst ved EM. Og det blev dermed Danmark og fløjspiller Lærke Nolsøe.

De fleste læsere havde tippet på Holland med Dione Housheer og Nikita van der Vliet, mens de færreste troede på Sverige med NFH'eren Johanna Forsberg. Danmark lå midt i mellem.

Holland, der trods alt er regerende verdensmestre, blev ligesom Sverige slået ud i mellemrunden, mens Danmark nåede semifinalen. Her var Norge endestation.

Blandt dem, der troede på Danmark, var Kirsten Bech Andersen fra Nykøbing. Og netop Kirsten havde heldet med sig, da vi skulle trække lod om gevinsten - et gavekort på 1.500 kroner til Sport 24 i Jernbanegade.

- Det var godt nok dagens gode nyhed. En rigtig glædelig opringning at få, lød det fra Kirsten Bech Andersen, da hun blev kontaktet af Ugeavisens redaktion.

Mange af læserne kender sikkert Kirsten fra hendes tid i Trico Shop i Østergågade.

- Jeg interesserer mig meget for håndbold, og følger da også NFH i ligaen, fortæller Kirsten, der også selv har spillet håndbold.

- Det var i Vantore og jeg har da også været på unionsholdet, kan hun berette.

- Jeg er meget glad for at have vundet gavekortet til Martins butik. Det kan jeg rigtig godt bruge på mig selv, understregede hun, da hun kort før jul fik sin gevinst overrakt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce