cookie-og-privatlivspolitik
Fra venstre har Simone, Susanne og Inge nu i godt en uge været tilbage i den genåbnede Paw Sko.
Fra venstre har Simone, Susanne og Inge nu i godt en uge været tilbage i den genåbnede Paw Sko.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

- Rart at være tilbage igen

Siden genåbningen i mandags har der været travlt hos Paw Sko i Midtpunktet.
18. maj 2020 kl. 09:14 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING I Midtpunktet i Jernbanegade i Nykøbing var blandt andet Paw Sko på 1. salen hårdt ramt af Covid-19 restriktioner, eftersom man ikke kunne holde åbent, da der jo er tale om et indkøbscenter. Og fra Paw Sko er der jo, ligesom det er tilfældet i Nykøbing Isenkran Kop & Kande ingen ind- og udgang i forbindelse med det fri.

Så her har der været lukket siden midten af marts. Men mandag i sidste uge kunne man igen åbne for den store skoforretning.

- Det var altså rigtig rart igen at komme på arbejde og hilse på kunderne. Og allerede fra åbningstidspunktet klokken 10 havde vi travlt, og har heldigvis haft nok at se til lige siden, fortæller butikschef i Paw Sko, Inge Thomsen, da Ugeavisen kiggede forbi i onsdags.

- I de mange uger vi har haft lukket er vi jo til en stor del gået glip af forårssalget, som for eksempel sneakers. Omsætningen er per tradition også stor omkring helligdagene, som påsken med blandt andet late night dagen før skærtorsdag. Dertil kommer så også, at folk umiddelbart før selve lukningen var blevet forsigtige og ikke kom så meget ud at handle. Men nu har vi igen gang i butikken og det er vi meget tilfreds med. Vi oplever en god opbakning, understreger Inge Thomsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce