cookie-og-privatlivspolitik
Charlotte Holm - til venstre - og Helle Holm står snart klar med saks og føntørrer i deres fælles frisørsalon.
Charlotte Holm - til venstre - og Helle Holm står snart klar med saks og føntørrer i deres fælles frisørsalon.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

To i en frisørsalon

Svigerinder åbner 11. august fælles salon i Eskilstrup.
28. juli 2021 kl. 15:00 Af Manfred Sørensen

ESKILSTRUP Som svigerinder taler man sammen en gang eller mange imellem, og på den måde skiller Charlotte Holm og Helle Holm sig ikke ud.

De er begge frisører med hver sin arbejdsplads, og på et tidspunkt fandt de to kvinder ud af, at det kunne være en rigtig god ide, at de nu åbnede en fælles frisørsalon.

Der var ikke så langt fra tanke til handling og 11. august åbner Hair by Holm, når Helle Holm har haft sommerferie, og 16. august støder Charlotte til.

Salonen ligger i Jernbanegade 13 i Eskilstrup, hvor Charlotte Holm i 12 år har haft salon hjemme i privaten, mens Helle har været ansat i 21 år i samme salon på Nordfalster.

- Vi blev enige om at slå pjalterne sammen på den måde, at vi har hver vores i samme lokale, fortæller Charlotte, som flere måske kender fra hendes virke i City Hair i Nykøbing for en snes år siden.

Annonce

Hvis vægge kunne tale...

Hun fortæller desuden, at netop på adressen Jernbanegade 13, åbnede der en frisør for 75 år.

- Så hvis vægge kunne tale, ville der nok være mange gode historier, siger Charlotte med et smil.

Endnu kan de to frisører ikke rykke ind i lokalet, der har stået tomt et stykke tid, fordi det er ved at blive sat i stand.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE