cookie-og-privatlivspolitik
Sådan så holdet ud i september sidste år. Fra venstre: Michael Pedersen, Søren Navne, Lars Gregersen, Kim Frederiksen og Christian Halling.
Sådan så holdet ud i september sidste år. Fra venstre: Michael Pedersen, Søren Navne, Lars Gregersen, Kim Frederiksen og Christian Halling.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

19.226 kroner til boldvenner

En flok lokale erhvervsmænd har fået penge til at yngle og kan nu donere stort beløb til Nakskov Håndboldklubs Gode Venner.
12. juli 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Da Lars Gregersen fra vinfirmaet LAGO sidste år udfordrede en håndfuld lokale erhvervsfolk i en dyst om at skaffe penge til Nakskov Håndboldklubs støtteforening, lovede han en flaske god champagne til dem, der fik ynglet flere penge, end han selv gjorde.

Det blev blot til en enkelt flaske, nemlig til Kim Frederiksen fra Aktiv El. Den aktive it-konsulent havde nemlig fået de 2.500 kroner, som han fik betroet sidste år, til at yngle til 8.500 kroner - og det var altså mere end Gregersen, der "kun" kunne fremvise 5.726,71 kroner.

Bladchef Søren Navne fra Ugeavisen Lolland kunne aflevere 3.000 kroner, mens investeringsrådgiver Michael Pedersen fra Lollands Bank lagde 2.000 kroner på bordet. Sidste deltager i dysten, Christian Halling fra Solvang Maskinfabrik, måtte smide håndklædet i ringen, da han ikke havde haft mulighed for at gennemføre planlagte aktiviteter.

Dysten, der skulle have været afsluttet allerede 1. marts i år, blev forlænget til 28. juni på grund af corona, og selvom nedlukningen af samfundet i flere måneder satte en kæp i hjulet for mange af de planlagte pengeakkumulerende aktiviteter, så er det en stolt Lars Gregersen, der nu kan aflevere 19.226,71 kroner til støtteforeningen Nakskov Håndboldklubs Gode Venner - hvor han i øvrigt selv er formand.

- Da de aktiviteter, jeg havde planlagt, ikke var mulige at gennemføre på grund af covid-19, blev jeg meget glad, da jeg mødte en mand med en papkasse, som gerne ville veksle de fiktive 2.500 kroner til 3.000 reelle kroner, fortæller Søren Navne.

Annonce

Kim Frederiksen fik sine penge til at yngle gennem diverse kundesponsorater, mens Michael Pedersen næsten fordoblede sit beløb gennem investering i Lollands Bank-aktier. Lars Gregersen har afholdt en whiskysmagning og solgt 65 flasker NH-portvin, hvoraf 50 kroner pr. flaske gik til det gode formål.

De indsamlede penge skal bruges til sociale arrangementer for alle, der har og gennem årene har haft tilknytning til Nakskov Håndboldklub.

Første arrangement er 21. august, hvor der er NH-dag i Nakskov Idrætscenter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE