cookie-og-privatlivspolitik
Et besøg i den hyggelige havn i Blans er blandt de mange tilbud fra foreningen.
Et besøg i den hyggelige havn i Blans er blandt de mange tilbud fra foreningen.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Turistforening byder på oplevelser

Programmet for Vestlollands Turistforening er fyldt med oplevelser for efteråret 2020.
10. september 2020 kl. 14:59 Af Daniel Brøns

LOLLAND Blandt oplevelserner er i år blandt nadet besøg på Ravnsborg Økologi, der producerer økologisk mælk. De har ca. 150 malkekøer og opdræt af kalve. De producerer også økologiske sukkerroer og til at så roerne og luge roerne, har de købt en robot der drives af solceller.

Du kan også komme på besøg på Søllested Vandværk, der har fået monteret kalkknuseranlæg samt et Granderanlæg. Systemet består af et rør, som vandet løber igennem, og er tilsluttet en mini-computer, som styrer impulserne, så vi får vitaliseret vand, der skulle være sundere .

Også et besøg hos Green House i Maribo om iværksætterkultur ved gensidig inspiration på tværs af aldersskel kan du høre om.

Naturoplevelser kan du blandt andet få på Langø Sea Retreat, hvor de udvikler en ny og lidt anderledes ferieform for gæster i ferielejlighederne. Ved mødet kan du også høre om Femern Belt Development og samarbejder omkring dette.

Du kan også komme til Gedser og høre om stedets historie og nutidige attraktioner. Herunder Gedser remise og Det gule Palæ samt kirken, færgehavnen og meget andet.

Annonce

En mere stille havn kan opleves i Blans, der ligger midt i naturen i bunden af en skovomkranset bugt. Få en snak med bådklubben, der næsten færdig med at bygge nyt klubhus.

Også Østergaard Vinmageri fra Stokkemarke er på programmet med information og smag på enkelte af vinene.

Et mere samfundskritisk emne - stormfloder og klimaforandringer kan du høre om på Nakskov bibliotek. Lolland kommune skal i indeværende år udarbejde en revideret risikostyringsplan for sydkysten.

Se hele programmet på www.kortlink.dk/2822w eller ring for yderligere information på 54922172 dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE