cookie-og-privatlivspolitik
Lumbye-medarbejdere, som man vil møde i indskrivningen i firmaets nye VW-værksted. Fra venstre ses værkfører Peter Wied, garantiansvarlig Søren Karlsen, Thomas Lumbye, reservedelsmedarbejder Jan Hilleke og reservedelschef David Kristensen.
Lumbye-medarbejdere, som man vil møde i indskrivningen i firmaets nye VW-værksted. Fra venstre ses værkfører Peter Wied, garantiansvarlig Søren Karlsen, Thomas Lumbye, reservedelsmedarbejder Jan Hilleke og reservedelschef David Kristensen.
Foto: Lumbye Biler

Ugeavisen Guldborgsund

Lumbye Biler åbner VW-værksted mandag

Det lokale bilfirma på Ndr. Ringvej i Nykøbing vil bruge sin mange års erfaring fra blandt andet Skoda i sit nye autoriserede VW-værksted, der har premiere på mandag.
09. september 2019 kl. 08:26 Af Manfred Sørensen

Annonce

Mandag 9. september går Lumbye Biler i Nykøbing med adressen Ndr. Ringvej 1 i luften som autoriseret VW-værksted, hvor man er klar til at udføre både reparationer, service og garantiarbejde på VW-biler.

At Lumbye nu går i gang med at tiltrække VW-kunderne skyldes flere forhold:

- Dels har vi gennem mange år repræsenteret Skoda, som teknisk set kan betragtes som en tvilling til VW. Den lange erfaring kan aflæses i, at vi råder over flere dygtige og engagerede mekanikere med over 15-års erfaring med VW-koncernens mærker, lyder det fra Lumbye Bilers direktør, Michael Lumbye.


Arealet udvidetog bemandingen øges

Hidtil har blandt andet pladsmangel på værkstedet afholdt firmaet fra at prøve at tiltrække VW-kunder blandt de næsten 5.000 Volkswagen-ejere i nærområdet.

- Nu er vi imidlertid parat med klar fremtidssikring i form af en væsentlig udvidelse af værkstedskapaciteten med seks reparationspladser, heraf tre nye personvognslifte, en varevognslift og to elbils-pladser. Desuden er reservedels- og værktøjsarealet blevet udvidet. Bemandingen vil blive øget med dedikerede mekanikere i takt med udviklingen i efterspørgslen, understreger Michael Lumbye.

På spørgsmålet om hvorfor VW-kunderne skulle vælge Lumbye, svarer direktøren ligeud, at det skal man gøre på grund af prisen og den kvalitet i værkstedsarbejde og kundebetjening, som firmaet altid har været kendt for.


Pris, kvalitet og service

Lumbye vil tilbyde konkurrencedygtige priser, som kunderne får oplyst, inden arbejdet går i gang. I den forbindelse er firmaet klar med det såkaldte Lumbye prismatch.

I forbindelse med reparation hos Lumbye tilbyder firmaet gratis lånebil, hver gang man afleverer bilen på værkstedet, gratis synscheck, gratis rustinspektion og gratis sprinklervæske.

Lumbye fortsætter med salg og service af Skoda, Renault og Dacia.

 
 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce