cookie-og-privatlivspolitik
De ældre transporteres i rickshaw af uddannede cykelpiloter til møderne.
De ældre transporteres i rickshaw af uddannede cykelpiloter til møderne.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Skoleelever på plejehjem

Ældre vil fortælle og give inspiration til eleverne, der giver de ældres historier liv.
15. februar 2019 kl. 16:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Et samarbejde mellem Plejecentret Bakkehuset, Nordbyskolen og CUA (cykling uden alder) i Nykøbing F. har resulteret i et projekt, hvor eleverne i 5.a på Nordbyskolen vil visualisere ældre borgeres livshistorier.

Projektet foregår i februar, marts og april måned og tager sit afsæt i besøg fra henholdsvis skolen og plejecenter på udvalgte dage.

I mødet mellem elever og ældre vil de ældre fortælle om deres liv gennem tiderne ud fra erindringer, billeder, nips med mere, som inspiration til eleverne, som gennem sang, musik, drama, formgivning og så videre vil give de ældres historier liv.

Transporten til de diverse møder foregår på cykel - de ældre transporteres i rickshaw af de uddannede cykelpiloter. Således byder projektet også på ture hvor alle, børn som ældre, får glæde af den friske luft med vind i håret.

Det er frivilligvært Anne Kristiansen, musiklærer Hanne Eilersen og cykelpilot Svenn Suhr, der er tovholdere på projektet.

Det hele vil blive præsenteret på en samlingsaften mandag 8. april klokken 18.30 til 20 i Bakkehusets restaurant, hvor borgere, plejepersonale, elever, lærere, forældre, cykelpiloter og andre interesserede er indbudt til at deltage.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce