cookie-og-privatlivspolitik
På scenen i Forestillingen Landet uden drømme kan man opleve Lise Lauenblad og folk fra fremtiden...
På scenen i Forestillingen Landet uden drømme kan man opleve Lise Lauenblad og folk fra fremtiden...
Foto: Peter Meisner

Ugeavisen

Tidsagenter kan rejse i tid og rum

Fix & Foxy opfører i samarbejde med Eventministeriet og Det Kongelige Teater teaterforestillingen Et land uden drømme.
17. september 2018 kl. 16:33 Af Manfred Sørensen

Annonce

Er vi blevet et land uden drømme?

Dette er spørgsmålet i teaterforestillingen Et land uden drømme af Fix & Foxy i samarbejde med Eventministeriet og Det Kongelige Teater, der mandag kan opleves på Teatret Masken i Kulturforsyningen mandag 24. september klokken 19.30.

En kvinde, ankommet direkte fra en fjern fremtid, indtager scenen. Hun ser alvorlig ud. Og hendes grund til at rejse i tiden viser sig også at være af ganske særlig karakter: Hun skal redde os fra os selv - på forhånd. På scenen står Lise Lauenblad og folk fra fremtiden...

Forestillingen Landet uden drømme starter ved erkendelsen af, at vi er blevet netop det: Et land uden drømme. Et land uden håbefulde perspektiver på fremtiden. I stedet hersker frygten for nye geopolitiske katastrofer, frygten for intelligent teknologi, der snart vil overtage både krop og sind.

Frygten for robotter, hvor der skulle have været mennesker af kød og blod. Er det kanske muligt - med lidt hjælp fra en venlig fremtidsven - at genfinde de forsvundne fremtidsdrømme?


Tegneserie

Landet uden drømme er inspireret af den enorme kult-tegneseriesamling Linda og Valentin: En fransk science fiction-serie skrevet af Pierre Christin og tegnet af Jean-Claude Mézières, hvor karaktererne Linda og Valentin er rum-tidsagenter fra Galaxity, en panterrestisk organisation i år 2720. Ud fra en simpel præmis om, at de to agenter kan rejse i tid og rum, undersøger serien nysgerrigt andre samfund og skitserer simultant en stadigt foranderlig fremtid.

Billetter på www.masken.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce