cookie-og-privatlivspolitik
ScanCastor har cirka 20 ansatte, hvoraf de fleste arbejder på adressen i Toreby.

2

Billeder

ScanCastor har cirka 20 ansatte, hvoraf de fleste arbejder på adressen i Toreby.
Foto: ScanCastor

Ugeavisen Guldborgsund

Vigtigt led i møbelindustrien

I Toreby ligger den store virksomhed ScanCastor, der producerer, importerer og monterer dele til møbelindustrien.
10. september 2019 kl. 08:28 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Hos ScanCastor på Kroghsvej i Toreby er der gang i hjulene - i bogstaveligste forstand. Firmaet producerer, importerer og monterer dele til møbelindustrien. Alt lige fra hjul, fodkryds, gascylindere, stel til borde og stole, plastskaller og mange andre komponenter, bliver produceret på fabrikker rundt om i Europa og Østen. Delene kommer hjem til lageret i Toreby, og bliver enten sendt direkte videre til kunderne, eller brugt til at producere færdige møbler, som bliver sendt rundt i hele Europa for firmaets kunder, som omfatter de fleste kendte møbeldesignvirksomheder og nogle af Europas storte møbelproducenter.

ScanCastor har eksisteret siden 1992 og startede med at producere hjul til den kendte KEVI kontorstol. Over årene er sortimentet blevet udvidet til at dække mange andre komponenter af hovedsageligt plast, stål og aluminium til produktion af alle typer møbler.

Der bliver både købt færdige komponenter hjem til lager, men mange af delene er også blevet til i samarbejde mellem møbeldesignere og de ingeniører ScanCastor har ansat til at lave de færdige tegninger og konstruktioner, og sørge for, at konstruktionerne holder, når møblerne bliver sat i produktion.

På adressen i Toreby finder man lager, montage, logistik, indkøb og udviklings teams, mens ledelse, salg og administration sidder på firmaets kontor i Jyllinge. Derudover har ScanCastor egen plastproduktion i Serbien og samarbejde med fabrikker i blandt andet Kina og Taiwan, hvor de også har ansatte til at styre produktionerne der. Firmaet har cirka 20 ansatte, hvoraf de fleste arbejder på adressen i Toreby.

Der er rigtig travlt hos ScanCastor, som oplever vækst og hele tiden har gang i nye projekter i samarbejde med deres kunder. En stor del af produktionen af stole er til undervisningssektoren, og derfor er der ofte ekstra travlt og brug for ekstra folk op til skoleferier, hvor mange af undervisningsstederne skal renovere og indrette nye lokaler. På Kroghsvej kommer der dagligt både store lastbiler og containere som dels skal aflevere gods fra hele verden, men også skal hente og sørge for at sende både dele og færdige møbler rundt til kunderne.


Populær Playtray bakke

På samme adresse finder man også det lille firma 4mykid, som producerer den kendte Playtray bakke til Stokkes Tripp Trapp stol. Bakken er udviklet af ejer Helle Kornerup da hendes egne børn var små, og hun manglede en bakke til deres Tripp Trapp stol. Playtray bliver i dag solgt til småbørn over hele verden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce