cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Overvejer du at investere i bitcoins?

Sådan investerer du klogt i fremtidens teknologi
Bitcoin, den mest kendte kryptovaluta, har netop kunnet fejre sit første 10-års jubilæum, og interessen for investering i bitcoin og andre mindre kendte kryptovalutaer har nok aldrig været større. Der er altid god grund til at se tiden lidt an, inden man poster hele sin opsparing i en bestemt finansiel tendens, uanset om det er handel med en bestemt type aktier eller som nu, spekulativ handel med online valutaer.
24. juni 2019 kl. 13:26 Af Coinbox

Annonce

Og der har indtil nu været god grund til at forholde sig lidt skeptisk, særligt hvis man ikke har erfaring med investering, køb og salg af aktier såvel som kryptovaluta. Et godt sted at starte er at læse lidt om blockchain-teknologi, som bitcoin er baseret på, og som har revolutioneret diverse former for industriel produktion, ligesom at den nye teknologi åbner op for forbedret datasikkerhed såvel som transparens på det finansielle marked.

Kryptovalutaerne bidrager derfor konstant til udviklingen af nye dyrebare teknologier og transparens på dataområdet, hvilket er et stærkt argument for investering i kryptovaluta, som fortalere flittigt bruger. Modstanderne af køb og handel med kryptovaluta har omvendt argumenteret for at kurserne er enormt ustabile og at man derfor bør være yderst forsigtig, når man investerer i fx bitcoins.

Nye regulativer vil give stabilitet
Kryptovaluta såsom bitcoin reguleres ikke af nationale pengeinstitutter og derfor har kurserne for kryptovalutaer været ganske ustabile. Siden bitcoin for alvor fik forhøjet sin værdi i 2013-14, og senest steg enormt i 2017, har der på dagligt basis været store udsving - helt op til 10%!

Det vil dog snart være fortid, da der i øjeblikket arbejdes på nye regulativer, der vil hjælpe til stabilisering af alle kryptovalutaer på globalt plan. Netop derfor er interessen for handel med kryptovaluta stigende og efterspørgslen får selvsagt prisen på fx bitcoin til at stige.

Vil du være med, inden prisen på bitcoins bliver skyhøj, bør du dog sætte dig grundigt ind i, hvordan man bedst handler med kryptovaluta.

Hvilken form for investering giver det sikreste overskud?
Der findes et væld af sider, der tilbyder såkaldte robot-investeringer og et automatisk overskud - tag dig i agt for disse! På (sponseret link) Coinbox.dk finder du en solid introduktion til, hvilke handelsplatforme du skal undgå og hvilke, der varmt kan anbefales.

Som al investering kan du ikke - modsat hvad “robot-investorerne” lover - bare læne dig tilbage i hængekøjen ude i haven, mens pengene ruller ind på din konto. Du skal derimod alliere dig med en handelsplatform for kryptovaluta, hvor du selv kan tage stilling til, hvilken strategi der vil være gunstig for dig.

Du behøver ikke have stor erfaring med investering, før du vil tjene støt ved fx at sælge bitcoins med små overskud. Det kræver blot en mere aktiv investeringsstrategi, hvor du ofte forholder dig til kursen og holder dig til din fastlagte strategi - og det kan de gode handelsplatforme for kryptovaluta netop hjælpe dig med.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce