cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: En populær idrætsefterskole på hele Sjælland

At gå på Halstedshus er uden tvivl en oplevelse for livet.

Du kan komme på besøgsdag/aften, hvor dig og dine forældre kan komme og mærke lidt af stemningen og få et indtryk af, hvad det vil sige at gå på Halstedshus Efterskole og finde ud af, hvorfor lige netop denne idrætsefterskole er blevet så populær. De vil glæde sig til at møde dig! Halstedshus idrætsefterskoler tilbyder 9. og 10. klasse, hvor du kan have fokus på idræt. Så hvis du ønsker et år med masser af muligheder for at gå i dybden med din foretrukne sportsgren, har de nogle helt rigtige gode tilbud til dig!
22. oktober 2019 kl. 12:57 Af Halsted Hus

Annonce

Hvad er Halstedshus idrætsefterskole blandt andet populær for?
På Halstedshus Efterskole, som er en (sponseret link) idrætsefterskole på Sjælland, bor du i naturskønne omgivelser ved Nakskov på Lolland. Efterskolen giver dig mulighed for helt selv at sammensætte dit skoleår ud fra interesser og skolen tilbyder samtidig hele syv linjefag inden for sportens verden - du kan få fodbold, håndbold, dansk, gold, ridning, svømning eller eSport som dit linjefag, hvor de tilbyder fantastiske faciliteter uanset, hvilken linje du vælger. Det er nok mest af de her grunde, at Halstedshus idrætsefterskole er blevet en efterskole for hele Sjælland.

Der er plads til alle. Dette er også en af grundende til, at Halstedshus Efterskole tilbyder sport for enhver smag og på et individuelt niveau. De mener, at hvis du kombinerer sport og faglighed, er det rigtig godt for din indlæringsevne. Med daglig motion styrker du hukommelsen og kan dermed bedre koncentrere dig i den faglige undervisning. Det gør eleverne glade, at de kan kombinere disse to ting med hinanden, så de både får lov til at styrke deres faglige niveau, men også kan forbedre deres evner. Det hjælper også til, at der ikke går fjolleri ind i undervisningen, da du får overskud til at kunne dyrke det faglige.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce