Annoncørbetalt indhold

Annonce: Koster det noget at skifte sin forsvarer?

Hvis du skal få retten i forbindelse med en straffesag, har du sandsynligvis fået beskikket en forsvarer. Det er dog ikke sikkert, at du mener, at vedkommende skal være din forsvarer. Hvis det er tilfældet, så kan du heldigvis sagtens skifte forsvarer.

Rigtig mange er godt klar over, at det kan lade sig gøre, men ved ikke, hvad det koster. Derfor er der faktisk mange, der ender med ikke at gøre det. Har du holdt dig tilbage af denne grund, er der ikke længere grund til det. Det koster dig nemlig ikke noget at skifte din forsvarer ud.

Du kan frit skifte din forsvarer

Der er som sådan ikke noget, der forhindrer dig i at skifte din forsvarer. Mener du ikke, at du har fået en beskikket en advokat, du gerne vil have til at stå for din sag, kan du derfor sagtens skifte ham eller hende ud.

Som der også er givet udtryk for herover, så skal du ikke være bekymret for, at det koster dig penge. Der er nemlig ikke nogen krav om, at du skal betale et gebyr eller deslige, hvis du har et ønske om at få en ny forsvarer til at tage sig af din sag.

Din anmodning kan godt blive afvist

Det er vigtigt, at du er klar over, at din anmodning godt kan blive afvist. Hvis du har planer om at skifte forsvarer, kan du derfor ikke være sikker på, at du får lov. Det er dog kun i ganske sjældne tilfælde, at det sker, at en anmodning bliver afvist.

Typisk er det kun i tilfælde af, at den valgte (sponseret link) strafferet advokat ikke har tid til at tage sagen med det samme. Hvis det skubber sagen, er du vælger at skifte forsvarer, kan du komme ud for, at sagens dommer vælger at afvise anmodningen.

Hvordan skifter man forsvarer?

Der er ingen grund til at være bekymret for, om det er svært at skifte sin forsvarer. Det er nemlig ikke blot noget, der er nemt at gøre – det er også noget, der kan klares på kort tid. Kan du selv rette henvendelse til den ønskede forsvarer, vil du blot skulle gøre dette.

Når du har rettet henvendelse til den nye forsvarsadvokat, vil han eller hun stå for resten. Kan du ikke selv henvende dig til vedkommende, fordi du f.eks. er varetægtsfængslet, vil du blot skulle informere politiet eller fængselspersonalet om dit ønske.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.