Annoncørbetalt indhold

Annonce: Betal sikkert med mobilen med denne norske løsning

Har du alligevel rigeligt med kort, der fylder i pengepungen? Eller vil du bare have et alternativ til betalingskort? Så er denne norske betalingsløsning en gamechanger.

Hvis du før har prøvet at donere til en tv-velgørenhed over telefonen, eller før har stemt på din yndlingsdeltager i et realityshow. Så har du faktisk prøvet kræfter med den norske betalingsløsning Strex. For det behøver ikke at være sværere at betale over telefonen, og så kræver det hverken en bank eller pengeinstitut.

Betal online med mobilen

Den norske betalingsløsning blev etableret for 20 år siden og er ejet af Telenor, Telia og Ice, som du højst sandsynligt kender. Løsningen fungerer på den måde, at den ikke er knyttet til din bank. Det vil sige, at så længe du har en telefon, kan du bruge betalingsløsningen, fordi du hverken betaler med en app, kreditkort eller bankkonto. Og hvis du som nævnt før har doneret til en tv-velgørenhed eller før har betalt for en busbillet, så ved du faktisk allerede lidt, hvordan det fungerer.

Strex er oplagt til onlinebetaling, hvor du allerede skal have mobilen fremme. For eksempel bliver fremtiden (Sponseret link) strex betaling på casino, som mange i dag ofte spiller online frem for fysisk. Det smarte ved denne betalingsform er også, at du ikke behøver at hive dit kort frem hver gang, og dermed er det mere sikkert.

Hvor kan man betale?

Der er over 4,5 millioner nordmænd, som har haft glæde af løsningen ved at betale for at streame musik, købe sodavand i automater og betale abonnementstjenester. Hvor kan man så ellers shoppe med Strex?

Når det hvert år bliver tid til Black Friday-shopping, vælger mange af os at undgå stresset og jaget i de fysiske butikker ved at klare det hele online. Indtil videre er det dog kun betalinger som abonnementer, biografbilletter og lignende, som man kan bruge løsningen til. Men for fremtiden bliver det sandsynligvis kun fantasien, der kommer til at kunne sætte grænser.

Hvor sikkert er det?

Vi er efterhånden alle skolet i, at vi skal have sikker adfærd på nettet. Men alle de råd, som vi normalt hører om, bliver faktisk omfattet af Strex. De tre teleselskaber, som ejer betalingsløsningen er underlagt det norske finanstilsyn og bliver også reguleret i henhold til de forskellige love på finansområdet. Dermed undgår du også de usikkerheder, man kan opleve ved at bruge sit kort på nettet.

Betaler man med med Strex, har man også mulighed for at få et overblik over dine køb, og der er samtidig en gennemsnitlig maksimumgrænse på 300 norske kroner. Så det er ikke, fordi du betaler over SMS, og så ikke ved, hvor mange penge du har brugt. Når over 4,5 millioner nordmænd roligt bruger Strex, bakker det også op om sikkerheden ved betalingsløsningen.

Kører det over mobilregningen?

Fidusen ved betalingsløsningen er, at det kører over mobilregningen, men Strex er fleksibelt. Hvis du af forskellige årsager derfor ønsker, at dine køb skal køre over dine bank og kreditkort, kan du på deres hjemmeside ændre din betalingsmetode.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.