Annoncørbetalt indhold

Annonce: Brug Modulett til vandinstallationen i dit etagebyggeri

I større etagebyggerier, eller huse i flere planer, skal man tage nogle velovervejet beslutninger, når det kommer til vandinstallationen. Der skal føres vand fra toilet, bruser, og vaske fra badeværelser ned gennem flere etager. I mange ældre etageboliger, vil badeværelset og hele dens vandinstallation, være godt slidt og gammelt.

Med hjælp fra (sponseret link) Modulett, kan du få renoveret, og gjort dit badeværelse og installation nyt og forbedret, alt efter dine egne ønsker og behov.

Få gjort dit badeværelse pænere og undgå fremtidige renoveringer

Ved at bruge Modulett til at hjælpe dig med at renovere dit badeværelse og vandinstallationer i din etageejendom, kan du slippe for potentielle skader og fremtidige renoveringer. Et gammelt system, vil være mere tilbøjelig til lækager og sprængte rør. Det kan ultimativt blive en rigtig dyr omgang for dig, og give vandskader i vægge og gulve. Modulett kan komme og udskifte rør, moduler, og faldstamme i din bolig, så alt vil være i ny stand, og reducere risikoen for skader og lækager.

Renovering efter dine ønsker

Du kan få lavet renovering af badeværelse og vandinstallation efter lige præcis dine ønsker. Modulett vil indgå i dialog med dig, om de mange typer af renoveringer og moduler, som du kan vælge imellem. Det vil dog altid være dine ønsker og behov, som der vil blive taget mest højde for. Nogle vil kun have en delvis renovering, hvor faldstamme og vandinstallation blot bliver udskiftet med nye dele. Du vil stadig få en lang række fordele, men din faldstammes funktion og udformning, vil stadig være den samme som før. Modulett kan også hjælpe dig med en total renovering af dit badeværelse. Her kan du få bygget et helt nyt badeværelse op med helt nye enheder, faldstammer, installationer, toilet, og lignende. Dette kan give dig stor valgfrihed i nye funktioner og design af badeværelset. Populært er det især at få en rørskjuler, så du ikke har faldstamme og rør ude i rummet, men derimod skjult fra resten af badeværelset.

Speciallavet rørskjuler til dit badeværelse

Vælger du at få en rørskjuler i dit badeværelse, vil det ikke blot være faldstammen, som vil blive gemt væk. Særligt specialbygget rørskjulere vil både kunne rumme faldstammen, cisterne, og rør omkring dit toilet, så du vil få et stilrent og flot badeværelse med en rørskjuler, som passer præcist til netop din bolig. Rørskjuleren vil også kunne forebygge større vandskader på din og andre etager, da eventuelle lækager vil blive ført ud på badeværelsesgulvet mod et afløb, så der ikke kommer vand andre steder. Alle rør og målere vil tilmed være gemt sikkert væk, for uhensigtsmæssige skader.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.