Annoncørbetalt indhold

Annonce: Derfor bør du besøge Odense i efterårsferien

Fyn bliver i nogle sammenhænge omtalt som et vejbump mellem Sjælland og Jylland. Dette gælder dog for det meste kun folk, der ikke har et særlig stort kendskab til Fyn. Fyn og særligt Odense byder nemlig på rigtig mange skønne oplevelser, som dækker over alt fra idylliske naturoplevelser til et pulserende natteliv. Derudover er der også en masse kulturelle oplevelser, der venter på dig i Odense.

Hvis du derfor er på bar bund i forhold til efterårsferieplanerne, kan du med fordel læse videre i de to følgende afsnit af denne artikel. Her kan du nemlig læse mere om, hvordan du kan få den perfekte efterårsferie i Odense.

Hvad kan jeg lave i Odense?

Der er som sagt rigtig mange forskellige muligheder i Danmarks tredjestørste by. (Sponseret link) Oplev Danmarks Jernbanemuseum i efterårsferien, hvis du er interesseret i gamle toge og jernbaner. Her er der også særlige aktiviteter i efterårsferien for både børn og voksne. Tæt på jernbanemuseet finder du spillestedet Posten, som laver koncerter for både nationale og internationale musikere i mange forskellige genre. Hvis du er mere til noget rolig jazz, kan du besøge spillestedet Dexter i stedet for. I forhold til shopping er der mange muligheder i gågaden. Du kan dog også tage et smut i Rosengaaardscenteret, hvis du hellere vil shoppe indenfor.

Her kan du bo og spise

Der findes en masse hoteller i og uden for centrum i Odense. Du kan også finde et sted at bo på Airbnb, hvis du er mere til det. I forhold til mad og restauranter har du også et bredt udvalg af alt fra indiske til danske restauranter. Hvis du er til det veganske, kan Café Kosmos anbefales. Du kan også få veganske pizzaer hos Pizza Delicato, hvor der også er et bredt udvalg til folk, der spiser kød. Dermed er der altså noget for enhver smag i Odense.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.