Annoncørbetalt indhold

Annonce: En garageport, der passer til fremtiden


Ny garageport? Det er vigtigt at være opmærksom på en række punkter, inden man investerer i en ny port til garagen. De kommer nemlig i mange former og modeller. For at vælge den rigtige løsning, er det en god ide at kende til en række punkter.

En garageport skal være en langvarig løsning

Garageporte er ikke bare porte. De kommer for eksempel i forskellige modeller, med forskellige tekniske løsninger, i forskellige prisklasser og med eller uden vinduer og døre.

At investere i en ny port til garagen er dyrt. Til gengæld får man oftest mere for pengene, hvis man vælger at gå med en langvarig løsning, da en (sponseret link) garageport i god kvalitet holder langt ud i fremtiden. Langtidsholdbare løsninger fra virksomheder med portservice giver dig oftest også længere garantiperioder på både rust og automatik.

Det er også en god ide at være opmærksom på, om virksomheden er CE-mærket. CE-mærkning betyder, at virksomheden lever op til den EU-lovgivning, der er fastsat i forhold til porte og sikkerhed.

Forskellige porte til forskellige behov

Skal man have en langvarig løsning, indebærer det, at man overvejer hvilken port til garage, man skal have både i forhold til ønsker og behov. Skal porten passe til ens hus, er der tale om en garageport på mål, skal det være en garageport tilbud og hvor langtidsholdbare skal materialerne være? Heldigvis kan en garageport designes, så den passer til garagens mål, den tilgængelige plads og dens brugere. Der er for eksempel følgende muligheder:

- Ledhejsefunktion: Med en ledhejseport til garagen kan man udnytte den tilgængelige garageplads maksimalt. En ledhejseport består af sammenhængende enkeltdele, der kan skubbes sammen og placeres under loftet. Denne model passer godt til små garager, hvor der ikke er meget plads, hverken foran eller inde i garagen. Denne model kan med fordel kobles til et automatisk betjent system.

- Automatik: Automatik kan implementeres i ens garageport på forskellige måder. Man kan for eksempel få installeret en automatisk fjernbetjent portåbner, der gør det muligt at åbne garagen fra bilen med et enkelt tryk på en fjernbetjening. Derudover kan man få installeret forskellige åbne- og låsemekanismer, der gør ens garage mere sikker og ekstra beskyttet mod ubudne gæster.

- Garageport med dør og vinduer: Vil man gerne kunne tilgå ens garage uden at benytte sig af porten, kan man få indsat en dør i garagen. Dette er et perfekt tilvalg, hvis man for eksempel bruger garagen som en ekstra indgang. Vinduer kan også være rart, hvis man gerne vil have et naturligt lysindfald i garagen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.