Annoncørbetalt indhold

Annonce: Er det dyrt at installere antivirus på sin PC?

Når man bruger sin PC meget, er det vigtigt, at man gør, hvad man kan, for at beskytte den. Det vil sige, at man skal beskytte den mod de farer, der desværre lurer ude på nettet.

På trods af, at man forsøger at være påpasselig, når man f.eks. henter filer på nettet, er det ikke altid nok. Derfor er det vigtigt, at man får installeret en form for antivirus på PC'en, så den er godt beskyttet mod virus.

Rigtig mange sørger for at gøre dette, men der er dog også mange, der slet ikke gør det. Blandt dem, der vælger at lade være, er der mange, der undlader det, fordi de tror, at det er for dyrt at få.

Det behøver ikke at være dyrt

Til trods for, at der er mange, der tror det, behøver det slet ikke at være dyrt at få antivirus på sin PC. Faktisk behøver det slet ikke at koste noget. Du kan nemlig finde et hav af programmer, der ikke koster noget at hente og bruge.

Hvis du ikke har lyst til at bruge en stor sum penge på at få antivirus på din PC, er det derfor ikke noget, du er tvunget til at gøre. At man kan få gratis antivirus, gør blot, at der er en endnu mere grund til at beskytte sin PC.

Dog er det vigtigt, at du er klar over, at det ikke er alle former for antivirus, der er lige effektivt. Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at vælge mellem de mange muligheder, så du er sikker på, at du vælger en effektiv løsning.

Det kan være dyrt at undlade antivirus

Mange af dem, der vælger at undlade antivirus på deres PC, gør det, fordi de tror, at det er dyrt. Faktum er dog, at det i mange tilfælde faktisk kan vise sig at forholde sig stikmodsat.

Hvis du ikke får antivirus på din PC, kan det ende med, at du får såkaldt ransomware. Her vil der blive lagt en form for lås på din PC, så du ikke kan bruge den, før du har betalt vedkommende, der står bag denne virus.

Vil du gerne undgå at stå i en sådan situation, er det naturligvis uhyre vigtigt, at du ikke tøver med at installere antivirus på din PC. F.eks. kan du vælge at tage et kig på det (sponseret link) gratis antivirus program hos Northguard, som kan give god beskyttelse af din PC for nul kroner.

Alle PC'er kan blive ramt af virus

Du bør desuden ikke tro, at du er på den sikre side, blot fordi du har en Mac. Det er der rigtig mange, der tror, men sådan forholder det sig dog ikke, da Mac OS også kan få virus.

Har du en Mac, er det derfor lige så vigtigt, at du sørger for at få installeret en form for antivirus på den, så du kan vide dig sikker på, at du ikke ender med at få virus på din PC.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.