Annoncørbetalt indhold

Annonce:  Få mere varme for dine penge - køb en varmepumpe

Skal din familie ride med på den grønne bølge, og har du planer om forskellige tiltag til at fremme en sundere og mere klimavenlig levevis i husstanden? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Her kan du nemlig blive en del klogere på hvorledes du og resten af familien på effektiv vis kan nedbringe jeres samlede CO2 aftryk i det daglige. Du vil med stor sandsynlighed blive overrasket over hvor let det er – og hvor besparende det hurtigt kan gå hen og blive.

Gør boligen mere energirigtig med få, men effektive, tiltag

Hvis du bor i eget hus, er der rigtig mange knapper at skrue på når det handler om at spare på energien – og på pengene. Varme og elektricitet er forholdsvis store poster i husholdningens budget.

Den gode nyhed er at det faktisk godt kan lade sig gøre at nedbringe udgiften til opvarmning af boligen uden at I behøver at fryse jer igennem vinteren. Det er blot et spørgsmål om korrekt isolering – og så en moderne varmekilde.

Spar penge og skån vores allesammens klima med en effektiv varmepumpe

Når først du har efterisoleret husets ydervægge og tag, og udskiftet ruderne i boligens vinduer med mere isolerende af slagsen, kan du med stor fordel tage et kig på husets opvarmnings metode. Hvis du stadig benytter et gammelt olie eller gas fyr, kan der være en vis ræson i at udskifte det.

Når et fyr kommer op i årene, vil det være knap så effektivt som i sine yngre dage. Samtidig vil det tabe en del på driftsikkerheden, hvilket betyder at fyret hyppigere går ud. Foruden de høje omkostninger forbundet med påfyldning af brændstof, skal du altså også betale for rensning, vedligeholdelse og reparation af det gamle fyr. Derfor er det en god idé at skifte fyret ud. Og hvorfor så ikke erstatte det med en langt mere klimavenlig og energieffektiv varmepumpe?

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Prisen på en (sponseret link) luft til vand varmepumpe kan variere en del alt efter hvilken størrelse du har brug for, og hvilket mærke du foretrækker. Du bør dog ikke gå på kompromis med kvaliteten når du vælger varmepumpe.

Selv om en luft/vand varmepumpe kan fremstå temmelig dyr, vil den hurtigt have tjent sig selv hjem igen på de besparelser du kan opnå. Du kan altid få hjælp til valg af luft til vand varmepumpe hos Amalo. Klik ind og læs mere på Amalo.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.