Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gode råd hvis kælderen er oversvømmet


Har man kælder i sin bolig, kan man desværre være uheldig at blive ramt af oversvømmelse. Oversvømmelser kan fremkomme under stormvejr, hvis der ikke er plads til vandet i kloakkerne. Det kan også ske, hvis grundvandet stiger. Læs her et par råd til, hvordan du redder din kælder, skulle uheldet være ude.

Få kælderen tømt for vand

Først og fremmest skal vandet pumpes ud af kælderen, og det kan være godt at få gjort hurtigst muligt af to årsager:

1) Vandskader mindskes jo hurtigere vandet fjernes

2) Der kan være tale om kloakvand med bakterier i


Det er klart, at man gerne vil have beskidt kloakvand ud så hurtigt som muligt af sundhedsmæssige årsager. Men inden du giver dig i kast med projektet, er der et par forholdsregler, du kan tage dig for at beskytte din krop fra bakterierne. Hvis man ifører sig det rette sikkerhedsudstyr, såsom vaders, beskyttelsesbriller, gummistøvler og gode handsker, kan man lettere undgå at få direkte kontakt med kloakvandet. Har du sår, kan det også være en god ekstra sikkerhed at dække dem godt til. Herefter kan kælderen tømmes med en (sponseret link) dykpumpe. Du kan evt. tage et bad og vaske arbejdstøjet med det samme, efter kælderen er tømt, så du undgår yderligere kontakt med eventuelle bakterier.

Efterfølgende rengøring

Det er et stort arbejde at gøre kælderen rent efter en oversvømmelse. Men det er vigtigt at sikre, at der ikke sidder bakterier på guld, vægge eller i møbler. Når kælderen er helt tom for vand, kan man gå i gang med rengøringen. Første etape kan klares med helt almindeligt rengøringsmiddel og knofedt. Det kan være rart at få hjælp af familie og venner, da det nogle gange skal have et par omgange. Afslutningsvist kan man desinficere det hele, så alle bakterierne er dræbt. Vask gerne tøj og krop efter rengøringen også.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.