Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gode råd til dig der gerne vil give dit hjem et nyt look

Trænger dit hjem også til at blive piftet op? Eller til et helt nyt look? Måske står du og skal til at flytte ind i et nyt hjem, eller måske har du bare besluttet dig for at dit hjem trænger til noget nyt.

Hvad end årsagen er, kan det virke en smule uoverskueligt – for hvor starter man lige? Skifter man alle møblerne ud? Og er det ikke dyrt? Og svaret er nej! Man kan give sit hjem et frisk pust uden at skulle skifte alt ud og uden at skulle gå ud og investere i en masse dyre møbler. Vi giver dig et par simple tips og tricks til hvordan du kan give dit hjem nyt liv.

Mal væggene over – måske i en ny farve

Mange af os har nok en tendens til at undervurdere hvad lidt maling kan gøre ved hjemmet. Men rent visuelt kan det faktisk gøre en stor forskel. Har du hvide vægge i hjemmet vil de nemlig bære præg af ’brug’ over årene. Og derfor kan et nyt lag maling friske hele hjemmet op. Der er bare intet bedre en nymalede vægge – eftersom hjemmet vil virke ’nyt’, lyst og endda rent.
I stedet for at male alle vægge på ny, kan du også overveje om nogle af væggene i dit hjem kunne tåle en ny farve. Har du et hjem hvor en farvet væg ville kunne komplimentere møblerne og diverse pynt i dit hjem, kan dette også være en rigtig god måde at friske hjemmet op på.

Skift nogle møbler ud

Vi ved godt at vi sagde, at det ikke behøvede at være dyrt. Og derfor kan du nok godt undre dig over at vi alligevel foreslår at skifte nogle møbler ud. Men i stedet for at skifte samtlige møbler i hjemmet ud, kan du starte lidt ad gangen.
Synes du for eksempel at spisestolene kunne trænge til at blive skiftet, eller lænestolen, kan du starte der. Man kan finde meget på nettet eller i et (sponseret link) dansk møbelhus. Her kan du lede efter noget der er inden for dit budget. Og hvis du starter med kun at skifte enkelte møbler ud ad gangen føles det nok heller ikke så omfattende – samtidig med at det stadig giver dit hjem en følelse af at have fået en ’makeover’.

Find noget nyt at hænge på væggene

Sidst men ikke mindst kan det virkelig tilføje noget ’liv’ til dit hjem, hvis du har spændende kunst i form af plakater, malerier, ure eller andet til at hænge på dine vægge. Helt bare vægge kan se lidt triste ud – hvorimod pynt virkelig kan skabe en vis atmosfære i hjemmet.
Og igen – det behøver ikke at være dyrt eller kompliceret. Du kan endda bare hænge nogle gode billeder op på en væg for også at give dit hjem et præg af dig og dine minder.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon