Annoncørbetalt indhold

Annonce: Guide til sengevalg: her er fordelene ved at vælge en kontinentalseng

Der er ingen tvivl om, at sengen er det vigtigste møbel i dit hjem. Sengen er fuldstændig afgørende for din nattesøvn, og da din nattesøvn er fuldstændig afgørende for både dit velvære og din sundhed, kan det betale sig at vælge en god seng, der giver dig de bedste forudsætninger for at sove godt og dybt.

Derfor er (sponseret link) kontinentalsenge populære, da de giver dig den højeste komfort på markedet, så du får de bedste forudsætninger for at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Men hvorfor er kontinentalsenge egentlig så gode? Det kan du læse mere om herunder.

Optimal understøttelse af din krop

Når du skal ligge i din seng 8 timer hver nat, er det vigtigt, at din krop bliver understøttet på den helt rette måde i alle positioner og i alle timer. Netop denne understøttelse får du med en kontinentalseng, da sengen er opbygget af hele tre lag, der hver især arbejder for at aflaste din krop på en komfortabel og sund måde.

De tre lag i kontinentalsenge er nøglen til at forstå, hvorfor disse senge er så gode. Her får du en solid bokmadras nederst, en komfortabel springmadras i midten og en blød topmadras allerøverst, og det gode ved det hele er, at du kan udvælge de forskellige lag til at passe til lige netop dig og dine behov, så du i sidste ende får en seng, der er skræddersyet til din krop.

Derfor er det også muligt at designe en dobbeltseng med to forskellige hårdheder. Alle mennesker er forskellige, og derfor har dig og din samlever ikke nødvendigvis de samme behov, når det kommer til sengevalg. Derfor kan I få en kontinentalseng med god plads til jer begge, men hvor i får hver jeres hårdheder til gavn for jer hver især.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.