Annoncørbetalt indhold

Annonce: Her finder du alt hvad du skal bruge til børneværelset


En af de helt store opgaver når man skal have et barn, er at få skabt et børneværelse, som barnet trives i. Det kræver en del interiør, hvis det er barnets første værelse i skal til at indrette, og det kan godt løbe op, fordi alle ønsker den bedste start for deres små børn. Hos Little Happy kan du finde over 300 forskellige kendte mærker til børn, så du let kan finde lige det, i står og mangler til det nye børneværelse.

En børnefamilie er ofte travl, og det kan godt virke uoverskueligt at skulle i mange forskellige butikker for at finde alt det, som i har brug for til børneværelset. Hos (sponseret link) Little Happy er alt samlet på ét sted, og så kan du oven i købet sidde hjemme i sofaen med benene oppe, mens du shopper både interiør til børneværelset, babyudstyr, legetøj, velvære til børn og meget meget mere, det lyder ikke helt dumt vel?

De 5 vigtigste ting til børneværelset

Der er jo ikke grænser for, hvad man kan bruge på et børneværelse, men der er dog altid noget der er vigtigere end andet. Er du aktiv på de sociale medier, så er du nok ikke i tvivl om hvad der er in på børneværelset. Men måske du er efterladt med en tanke om, hvad der egentlig er vigtigt, og hvad der ikke behøves? Det kan nemlig godt blive rigtig omfattende at lave et børneværelse der ligner dem, som vi ser på de sociale medier. Du får her en oversigt over de 5 vigtigste ting på børneværelset:

Barnet skal have et sted at sove

Med mindre i samsover med jeres barn, så er det jo nok det vigtigste, at barnet har en seng at sove i. Søvn er altafgørende for børns udvikling, og derfor skal i også vælge en børneseng, som er god og tryg for barnet at ligge i. De mest populære barnesenge er blandt andet den populære Sebra Seng, som efterhånden fås i flere varianter fra andre mærker også. Du kan med fordel vælge en udtræksseng, så dit barn kan have glæde af den i rigtig mange år, og i slipper for at skifte sengen ud de første mange år af barnets liv. En børneseng er en stor del af børneværelset, fordi det er et stort møbel, og derfor skal i vælge en børneseng der både er god for barnet, men som i også kan holde ud at se på i mange år.

Pusleplads til de mange skift

De første år af barnets liv går meget tid ved puslepladsen, og hvis der er plads på børneværelset, så er det et oplagt sted at have puslepladsen. Alt efter hvor meget plads i har, skal i vælge et puslebord der passer til jeres behov. Der findes både almindelige pusleborde, et væghængt puslebord eller en puslekommode, som alle sammen opfylder forskellige behov. På puslepladsen får i også brug for en god puslepude, hvor særligt Leander puslepude er meget populær hos børnefamilierne. Dernæst er det en god idé med noget opbevaring ved puslepladsen, så i altid har barnets cremer, bleer osv. lige ved hånden, på den måde bliver hele pusle oplevelsen meget mere behagelig for både dig og dit barn.

Opbevaring på børneværelset

Vi kommer ikke udenom, at der altid er brug for opbevaringsløsninger på børneværelset. For det første skal børnetøjet opbevares, og det kan gøres på mange forskellige måder. Har i et klædeskab på børneværelset, kan i med fordel gøre brug af børnebøjler, som giver et overskueligt overblik over barnets tøj. I en kommode til børn, kan i nemt opbevare tøjet i skufferne. For at gøre det endnu mere overskueligt, kan i benytte de populære foldekasser fra både Aykasa og HAY, som desuden også er enormt gode til at opbevare legetøj i. Hvis i leder efter legetøjsopbevaring, så er Little Happy det helt rigtige sted at kigge.

Tekstiler til børn

Når først møbler og opbevaring på børneværelset er på plads, så er det tid til at pynte børneværelset og gøre det hyggeligt. De vigtigste tekstiler til børn er sengetøj til barnets dyne og pude, så barnet kan sove trygt og godt i sin seng, hvor en sengerand desuden også er en fantastisk idé, så barnet ligger blødt i sengen. Samtidig kan i også bruge en sengehimmel ved børnesengen, for at afskærme for både lys, lyde og træk. Der er så mange tekstiler til børn der er med til at gøre børneværelset hyggeligt, og rigtig mange børn synes det er sjovt at have et gulvtæppe til børn, som de kan lege på inde på børneværelset. Er dit barn helt lille, kan det også være en rigtig god idé med et legetæppe, så dit barn ikke bliver kold mens der leges på gulvet.

Legetøj er vigtigt for barnets udvikling

Sidst men ikke mindst, så er legetøj noget af det vigtigste, når det kommer til børns udvikling. De første mange år af børns liv udvikler de sig gennem leg, og du kan fremme dit barns udvikling enormt meget ved at sørge for at barnet har meget forskelligt legetøj. Med legetøj kan du både udvikle barnets sanser og motorik, og på den måde hjælper du dit barn med at få udviklet sig, samtidig med at barnet har det sjovt og leger.

Bliv en del af Little Happy familien Som du nok allerede har konstateret, så er det ikke helt billigt at få børn, men det skal ikke være kroner og ører der afgør, om dit barn får den absolut bedste start på livet. Derfor kan du, når du er en del af Little Happy familien, spare 25-92% på alt det, du skal bruge til børneværelset. Som en del af Little Happy familien har du altid adgang til ét gratis produkt pr. ordre, som en ekstra gave. Tjek Little Happy ud og se alle de populære produkter, hvor du har mulighed for at spare rigtig mange penge.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Little happy