Annoncørbetalt indhold

Annonce: Husker du at sige tak for sidst?

Tak for mad, tak for hjælpen, tak for gaven, tak for lån, tak for alt, selv tak. Der findes meget at takke for, og mange måder at gøre det på, men husker du at sige tak for sidst?

Tak for sidst er en høflig måde at udtrykke sin påskønnelse af den sidste gang, man tilbragte tid sammen til en middag, fest eller lignende.

Før i tiden var det normal kutyme, at man efter en middag, fest eller anden sammenkomst, kontaktede værten dagen derpå og sagde ”tak for sidst – sikke et hyggeligt arrangement, det må vi gøre snart igen”.

I dag er denne tradition blevet mindre og mindre udbredt, hvilket er en skam, da traditionen bidrager med stor glæde hos værten. For hvem vil ikke blive glad for lidt påskønnelse efter at have brugt en del tid på at forberede en lækker middag, fest eller et andet arrangement. Ligegyldig størrelsen af arrangement er det dejligt at få at vide, at ens gæster har hygget sig.

Generationssammenstød
I dag er der færre, der husker at sende en hilsen, når de har deltaget i et arrangement, og en stor del af dem der faktisk husker det, er ældre. Dette kan være anledning til undren, og potentielt medføre en række generationssammenstød.

For at undgå unødige sure miner og en skuffet vært, er det en god idé at have det in mente næste gang, du besøger et ældre familiemedlem, eller deltager i et arrangement. Hvis det er en vært, som går op i det, tager det ikke mere end fem minutter at sende en besked med et tak.

Sæt gang i ”tak-for-sidst-traditionen”
Kan du godt lide tak-for-sidst-traditionen, og er du ked af, at denne tradition er ved at gå lidt i glemmebogen? I så fald er det oplagt, at du tager teten og sender en ”tak for sidst” hilsen næste gang, du har været til en middag, fest eller anden sammenkomst.

Et ”tak for sidst” behøver ikke at være tidskrævende eller bekosteligt. Du kan sagtens nøjes med at sende en kort SMS eller opkald, hvor du fortæller værten, at du nød deres værtskab, mad og/eller selskab. Og én ting er sikkert – en ”tak for sidst” hilsen vil skabe glæde hos værten, som uden tvivl har brugt en masse tid og energi på at klargøre arrangementet.

Ønsker du, at der bliver lagt lidt mere mærke til din ”Tak for sidst” hilsen, kan du også vælge at vedlægge en fin buket blomster, en gavekurv eller lidt lækkerier såsom god kvalitets chokolade, kaffe eller en god flaske vin afhængig af værtens smag.

Om du blot sender en sød SMS, eller går all in og vedlægger en fin værtsgave, vil modtageren med sikkerhed blive rigtig glad for din omtanke.

Sig tak for sidst med blomster
Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af din ”tak-for-sidst-hilsen”? En fantastisk fest, en hyggelig middag, et skønt mød. Uanset hvilket arrangement du har deltaget i, er blomster altid den helt rigtige måde at sige ”Tak for sidst” på. Send blomster (sponseret link) til værten og vis at du værdsætter dennes indsats, og havde det hyggeligt til deres arrangement.

Valg af blomster
Er du i tvivl om, hvilken type buket du skal vælge? Når du vil sige tak for sidst med en buket blomster, bør du vælge en elengang buket, som passer til lejligheden, og viser værten, hvor meget du værdsætter denne. Det kunne for eksempel være en buket med klassiske blomster i en stilfuld farve, der er bundet lavt og tæt. På den måde får du en klassisk buket, som vil falde i god jord hos de fleste.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon