Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvordan kan man redde sit parforhold?

Der kan være mange årsager til, at der er opstået problemer i et parforhold. Derfor er der heller ikke ét tiltag, der altid er løsningen på problemet.

Tværtimod er det meget forskelligt, hvad der viser sig at være limen, der skal holde parforholdet sammen. Derfor er det meget vigtigt, at man kun har fokus på sit eget parforhold.

Uanset hvad problemet måtte være, er der især tre ting, der ofte viser sig at være løsningen. Det er ikke sikkert, at det er løsningen for jer, men det er bestemt noget, der er værd at give et skud.

Skru op for nærhed og kærlighed

Hvis du eller I føler, at der er problemer i parforholdet, er det ikke utænkeligt, at det er forårsaget af mangel på nærhed og kærlighed. Det er nemlig en af de mest hyppige årsager til problemer i parforholdet.
Derfor er det vigtigt, at man gør en indsats for at skrue op for både nærhed og kærlighed i dagligdagen, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at redde forholdet.
Dette er ikke ensbetydende med, at der er behov for store kærlighedserklæringer på daglig basis. Det betyder derimod blot, at I skal sikre, at det er en fast del af jeres forhold.

Tal om problemerne

Uanset hvilket eller hvilke problemer, der har ramt jeres parforhold, er det naturligvis afsindigt vigtigt, at I sørger for at tale åbent og ærligt om det.
Det kan virke simpelt, men desværre er det ikke alle, der er gode til at få dette gjort. Her er det også vigtigt at understrege, at det ikke er nok, at man taler om det. Det kræver også, at man er ærlig og åben.
Når I taler om jeres problemer i parforholdet, nytter det ikke noget at pakke tingene ind. I er nødt til at være ærlige overfor hinanden - og derfor også sige tingene, som det er.

Gå i parterapi

Det kan også være en god idé at gå i parterapi. Der er et utal af fordele ved dette, så har I gjort jer tanker om det, bør I ikke tøve.
Bor I f.eks. i Odense eller omegn, bør I finde en (sponseret link) parterapeut Odense, som I føler jer trygge ved. Det er nemlig vigtigt, at I føler, at det er en person, som I er komfortable ved at åbne op overfor.
Rigtig mange par går i parterapi, hvorfor der intet pinligt er forbundet med dette. Derfor er det vigtigt, at I ikke lader sådanne tanker holde jer tilbage fra at gå i terapi.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.