Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvorfor bruge en app fremfor en hjemmeside, når man skal oddse?

Hvis man er interesseret i at oddse, så er man nok bekendt med de mange bookmakere og deres hjemmesider, som gør det muligt at oddse på lige det, man har lyst til. Dog tilbyder diverse bookmakere også betting apps som alternativ til hjemmesiden – men hvorfor skal man, som spiller, vælge denne mulighed? Hvis man er interesseret i at vide mere om dette, så læs med her.

Den ene mulighed er ikke nødvendigvis bedre end den anden

Det er ikke nødvendigvis sådan, at det er bedre at bruge (sponseret link) betting apps fremfor hjemmesider – hvad enten det er på computeren eller mobilen. Det kommer nemlig an på, hvilken bookmaker, man har at gøre med, og om denne bookmakere har en app, som der bliver gjort meget ud af.

Med det in mente, så er der nogle bookmakere, som tilbyder diverse bonusser og kampagner til dem, der vælger at bruge bookmakerens app i stedet for hjemmeside. Her kan det være oplagt at kigge lidt efter dette, hvis man ikke helt ved, om man skal bruge appen eller hjemmesiden.

Værd at vide om det at bruge en betting app

Udover det ovennævnte, så er der selvfølgelig også andre fordele ved at bruge en app i stedet for en hjemmeside. Hvis man kender til disse, så kan det selvfølgelig blive lidt nemmere at beslutte, om det giver mening for en at bruge appen.

For det første, så behøver man ikke at bruge NemID, hver gang man skal logge ind på sin konto, hvis man bruger en app. Man skal selvfølgelig først logge ind med NemID på bookmakerens hjemmeside, når man opretter sin konto, mens man også skal sørge for at sætte nogle penge ind på sin konto via hjemmesiden. Derefter kan man bare bruge appen, uden at det behøver at være så kompliceret at komme i gang med det hele.

Der er dog nogle bookmakere, som tilbyder muligheden for at lave en indbetaling på appen. Hvis man oplever dette med en app, så er der som regel forskellige muligheder angående indbetaling. Dette kan blandt andet være Visa Dankort og Visa MasterCard, når det kommer til kreditkort, mens det også kan være de såkaldte ”E-wallets” såsom Skrill eller Neteller. Samtidig kan man også bruge en bankoverførsel, men dette tager som regel længere tid end de andre muligheder – hvilket kan være værd at have in mente.

Endelig, så er det ikke mindre sikkert at bruge en app fremfor en hjemmeside – der er nemlig denne samme sikkerhed, uanset hvad for en mulighed af disse to, man nu vælger. Så dette behøver man ikke at være nervøs omkring. Dermed kan det også være en stor fordel, at bruge en app fremfor en hjemmeside. Alle spillere har alligevel også deres mobil på sig hele tiden, hvilket gør det nemmere at komme i gang med at oddse, når man har lyst til det.

Hvordan finder man den rette betting app?

Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse, at der er flere muligheder at vælge imellem, når det kommer til betting apps. Derfor kan det også være svært at beslutte, hvad for en app, man skal vælge at bruge, hvis man vil i gang med at oddse. Så hvad gør man så her?

Svaret er egentligt meget ligetil – man prøver at finde de rette informationer på internettet. Dette kan, for eksempel, være betting24.dk. Her vil man danne sig det overblik over mulighederne samtidig med, at kan finde informationer, der gør det både nemmere og hurtigere at finde den bedste betting app. Derudover, så kan man også finde nyheder, tips og guides, så man både holde sig opdateret om det seneste nye, samtidig med, at man kan få noget hjælp med det hele. På den måde behøver man heller ikke at være alene om det.

Til sidst, så er det også værd at vide, at der kan forventes mere fra betting apps i fremtiden. Bookmakerne ved nemlig, at denne mulighed er fremtiden, hvorfor de gør, hvad de kan for at lokke nye spillere til – hvilket kun kan gavne spillerne.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.