Annoncørbetalt indhold

Annonce: Indretningen i dit hjem skal gøre dig glad


Der er mange måder man kan indrette sit hjem. Nogle foretrækker en masse farver, mens andre foretrækker det enkelte. Det handler selvfølgelig om smag. Men vi alle kan være enige om, at et hjem, skal kunne gøre dig tilpas.

Kreativ og personlig stil

Dit hjem er personligt. Du kan indrette det, så den udtrykker dig på bedst mulige vis. Hvis du er til bestemte farver, så gør brug af dem. Eller hvis du vil have malerier hængende, så gør det. Det er nemlig dit sted, og det skal kunne gøre dig glad og tilpas. Hjemmet viser, hvem du er, og hvad du synes om. Der er ingen rigtig eller forkert måde, at indrette hjemmet. Det er rart, hvis hjemmet føles varmt og behageligt, at være i.


En personlig og kreativ indretning handler om, at spørge sig selv, hvad man synes om og ønsker sig. Man behøves ikke føle trends eller andre personer. Man kan sagtens følge sig selv og sit hjerte og finde sig egen personlig stil. Man kan få en masse inspiration på nettet fx hos Nordal. Se udvalget af Nordal her. Der er nemlig en masse muligheder alt fra retro look til afslappet til. Man kan gøre hjemmet endnu flottere ved at tilføje planter, malerier eller skabe, der viser ens stil. Hvis man har god plads, kan man fx købe et opbevaringsmøbel, der også viser en form for stil, såsom et vitrineskab eller et flot reolsystem. Dit hjem, din glæde

Hjemmet skal kunne være tilpas at være i. Hvis man spørger 100 personer, hvordan dette gøres, vil man få 100 forskellige svar. Hvis man foretrækker designs, der er luksuriøst og originalt, så er det rart at man kan købe dette. Og hvis man foretrækker at shoppe ud fra egen personlig stil, så skal man gøre dette.

Det vigtigste er, at man finder glæde i sit hjem.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.