Annoncørbetalt indhold

Annonce: Skal du transportere noget med en trailer?

Skal du i gang med et større haveprojekt eller husprojekt, hvor du skal forbi genbrugsstationen flere gange i løbet af dagen? Så skal du bruge en trailer. En trailer er helt ideel at have, når man skal have transporteret flere ting på en gang. Den er nemlig rummelig og kan tage de større læs for dig, så du ikke skal køre i flere omgange. Der er nogle ting, du skal være opmærksom på, når du skal køre rundt med en trailer. Det har vi skrevet mere om i denne artikel.

Den skal tilkobles korrekt

En trailer skal tilkobles på en korrekt måde, så den sidder ordentligt på, og biler bagved dig kan se, når du blinker for at dreje. Hvis du ikke har tilkoblet en trailer før til din bil, så kan du få et lynkursus her. Det første du skal gøre, det er at trække din trailer hen til din bil. Start først med sikkerkæden, der skal tilkobles bilen. Hernæst skal du sætte elkablet fra traileren til din bil. Der er en lille tap på din bil, du skal placere elkablet i. Der kan være forskel på traileren og bilens stik. Du kan heldigvis finde en adapter til dette formål. Når det er tilkoblet, så skal du spænde traileren til tilkoblingshåndtaget. Det gør du ved at sænke håndtaget ned over anhængertrækket. Til slut skal du sørge for, at elektriciteten fungerer korrekt. Og så kan du komme afsted.

Du kan købe en trailerbund

Hvis du gerne vil være sikker på, at din trailerbund ikke bliver beskadiget eller snavset, så kan du købe en (sponseret link) trailerbund. Med en ordentlig trailerbund vil dine ting ikke blive beskadiget. Det gør også, at din trailer har en længere levetid, fordi bunden ikke bliver ødelagt under kørsel. Hvis du ikke før har hørt om trailerbunde eller ved hvilken en passer til din trailer, så kan du forhøre dig hos forhandlere af trailerbunde. De vil kunne guide dig til hvilken trailerbund, du skal købe.

Kørsel med en trailer

Du skal ikke have et specielt kørekort for at kunne køre med en trailer, dog kan det være lidt af en opgave at køre rundt med en. Der er nogle særlige krav, som du skal forholde dig til. Det er bl.a., hvor hurtigt du må køre med en trailer. Du må ikke køre hurtigere end 80 km/t på motorvejen, hvis du har en trailer bagpå. I byzonerne må du køre 50 km/t med din trailer, medmindre der er anført en anden hastighedsgrænse.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.