Annoncørbetalt indhold

Annonce: Slip kreativiteten løs med Trollbeads smykker

Har du gået og overvejet, at din garderobe måske godt kunne trænge til et ekstra pift, og at det pift eventuelt kunne findes gennem kreative og personlige smykker? Så skal du helt sikkert gå ind og kigge på halskæder lavet af troldekugler!

Med en (Sponseret link) Trollbeads halskæde får du lov til at være primus motor bag designet på dit smykke. Firmaet har selvfølgelig designet komponenterne, men det er dig der står for sammensætning og valg, lige fra kæde til lås til hvilke kugler, du gerne vil have på dit smykke.

Produkter af god kvalitet i alle prisklasser

Trollbeads er et firma, der stammer helt tilbage fra 1976. Det er dansk design med garanti for god kvalitet og omtanke bag både materialer og produktion. Kæderne er enten 14K guld eller sterlingsølv. Der er produkter i alle prisklasser alt efter, hvad du er på jagt efter.

Kæderne fås i mange forskellige længder og modeller, alt efter hvad du er til. Den mest populære længde på halskæder ligger mellem 40-50 cm, men det er helt op til dig selv. Når du har valgt din kæde, skal du vælge den lås, du gerne vil lukke den med. Herefter er det bare at gå på jagt i de mange unikke, smukke, farvestrålende smykkekugler. Kombiner kuglerne med spacers og andre vedhæng, og kreer dit eget unikke smykkedesign.

Kombiner de smukke smykker fra Trollbeads

Du er startet ud med at designe og samle din egen Trollbeads halskæde, og nu kunne du vel godt købe lidt matchende smykker, så du får et helt sæt. Hos Trollbeads kan du nemlig også købe både ringe, øreringe og armbånd, som du kan mixe og matche med din halskæde. Du kan vælge at holde smykkerne i simple, elegante kæder, eller du kan beklæde dem med lige så mange kugler, du ønsker - her er det kun fantasien, som sætter grænser.

Det er desuden en oplagt gaveidé til dem, du holder af. Enten kan du give dem et vedhæng til et eksisterende smykke, eller du kan sammensætte det fra bunden. Det giver en unik gave, som modtageren ovenikøbet selv kan tilføje til eller ændre på senere!

Det er derfor også en gave, du kan give af flere omgange. Der kommer nye vedhæng med tiden, og her kan du passende give et nyt i ny og næ, så smykket langsomt opdateres og forandres. En smuk og personlig gave.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.