Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan gør du din virksomhed mere grøn

Vi kan stort set alle sammen blive enige om, at vi gerne vil gøre noget for klimaet. Det kan virke så uoverskueligt at ændre sit liv fuldstændig, og stoppe med at spise kød, flyve i flyvemaskine og købe nyt tøj. Men der er heldigvis mange måder, man kan blive mere klimabevidst på, uden at ændre sit liv fuldstændig. Et af områderne, hvor man kan have en indflydelse og ændre nogle ting, er på arbejdet. Arbejder du i en virksomhed, så kan du foreslå nogle af de her tips til næste frokostmøde eller fredagsbar. Generelt er altid det en god idé, konstant at uddanne sine medarbejdere og hinanden i bæredygtighed; hvordan skal i sortere jeres affald korrekt? Hvilke produkter, rengøringsmidler mm. skal i have til rådighed hos jer? Hvad for en slags mad vil i severe i jeres virksomhed? Stil de gode spørgsmål til jer selv og hinanden, for sammen at være opmærksomme på arbejdspladsen.

Brug teknologien

Der er flere fordele ved at udnytte teknologien - men klimaet er altså én af dem. Hvis du har en forretning eller virksomhed, som er meget afhængige af papir, så se om i kan få nogle nye vaner, hvor I i højere grad opbevarer i skyen, kører salg over hjemmeside eller lignende. Det kan både være en mulighed for at reducere jeres spild af papir, effektivisere jeres virksomhed gennem digitale løsninger og gøre jeres forretning mere succesfuld. I kan også få en hjælpsom hånd med på vejen af (sponseret link) magento.

Opmuntr dine kollegaer til at lade bilen stå derhjemme

En mulighed for at undgå mange medarbejdere, der kommer i bil, er at indføre hjemmearbejdsdage - det vil også give mere fleksibilitet, som dine kollegaer vil sætte pris på. Det kunne også være en idé, at godtgøre offentlig transport, og især opmuntre til brug af cykel eller at gå på arbejde. Oplys hinanden om de sundhedsmæssige fordele og bliv sammen klogere, gladere og mere grønne.

Genanvend eller genbrug

Gør det til en vane at bruge begge sider af papiret, sørg for at indkøbe genbrugspapir og andre varer til virksomheden, som er lavet med genbrugsmaterialer og fra en virksomhed, som har genbrug og miljørigtige metoder i fokus. Smid ikke gamle møbler eller udstyr væk, som I ikke bruger længere. Sørg for at give det videre til nogle, der kan bruge det, eller aflevér det til en genbrug - på den måde forlænger i dets levetid. Hvis i har en stol, der slet ikke kan mere, så aflevér det til en organisation, som er specialiseret i at genanvende den slags materiale.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon