Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan kommer du i gang med 3D-print

Er du også blevet fascineret af ideen om at 3D-printe? Så er du helt sikkert ikke alene. For det er en spændende og endnu forholdsvis ny teknologi, der allerede er ved at revolutionere, hvordan vi bygger ting. Men for mange virker det måske også som noget, der vil være næsten umuligt for en privatperson at kaste sig over. Sådan er det dog slet ikke. Det kan kræve lidt tid og dedikation, men det er bestemt muligt at gøre det derhjemme. Her er en guide til, hvordan du kommer i gang.

Vælg den rigtige printer

Du skal først og fremmest have dig en god printer. Der findes faktisk flere på markedet. Derfor er det også værd at vælge med omhu for at få den rigtige printer med hjem.

(Sponseret link) Køb en Creality Ender 3 S1 Pro printer her. Så får du en af de nyere modeller. Dette vil være en god model til dig, der først lige vil i gang. Den kan nemlig levere flotte resultater, men den ligger også i en prisklasse, som de fleste kan få råd til, hvis de vil det.

Nogle forventer måske, at det er meget dyrt. Men det behøver ikke at koste mere end et godt spejlreflekskamera eller en god guitar. På den måde kan det altså være en god hobby på lige fod med så mange andre.

Efter at have købt printeren skal du selvfølgelig også købe noget filament med.

Lær at bruge din nye 3D-printer

3D-print er selvfølgelig noget, der kræver en vis viden at gøre. Derfor kræver det altså også mere end almindelige print. For der er mange ting, der skal spille sammen for at gå op i en højere enhed. Derfor skal du altså også lige lære, hvordan du gør det.

Der findes blandt andet gode vejledninger på nettet, som du kan bruge. Det kan være en god idé at følge disse, mens du endnu er ved at lære at bruge din printer. Det kan tage lang tid at lave et produkt, og derfor kan disse vejledninger give dig mulighed for at øve dig.

Der findes i øvrigt kurser, du kan tage, hvis du vil gøre det rigtigt. På den måde har du vejledning hos nogen, du faktisk kan stille spørgsmål til. Det kan også være en god idé i starten. For der er som sagt mange ting, der skal spille sammen, og meget der kan gå galt i starten.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.