Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan skaber du den ægte New York stemning i din lejlighed


New York-lejlighederne er kendetegnet ved en elegant, moderne æstetik, der lægger vægt på funktionalitet og komfort. Denne stil omfatter både store, luksuriøse lejligheder i hjertet af byen og mindre, mere kompakte enheder, der er rettet mod unge professionelle. Uanset størrelsen har lejligheder i New York-stil typisk åbne planløsninger med masser af naturligt lys og effektiv udnyttelse af rummet. De omfatter ofte moderne, avancerede apparater og inventar samt elegante trægulve eller vægge i (sponseret link) mursten. Generelt er lejligheder i New York-stil designet til at være stilfulde og alligevel komfortable, med vægt på rene linjer og funktionelt design. Er du fascineret af New York-stilen og vil du gerne vide hvordan du omdanner din lejlighed til en autentisk New York lejlighed, så bør du læse med i resten af denne artikel.

Sådan åbner du rummet op

Når du skal åbne din lejlighed op og skabe et lysere og mere rummeligt opholdsrum, er der nogle få vigtige overvejelser, som du skal huske på. Først og fremmest skal du undgå bærende vægge, da disse vil begrænse dine muligheder for at omorganisere eller ændre rummets indretning betydeligt.

En anden måde at skabe en luftig følelse på er ved at inddrage spejle i din indretning. Disse vil reflektere lyset rundt i rummet og give det en følelse af åbenhed, som ikke kan opnås med almindelige lamper eller loftsbelysning alene. Endelig skal du ikke glemme at tilføje nogle elementer i lysere farver - dette vil være med til at tiltrække endnu mere opmærksomhed mod lyskilder i hele rummet og tilføje en følelse af luftighed generelt.

Sådan får du en autentisk New York-væg

Hvis du vil skabe en ægte New York-stue, bør du overveje at bygge en murstensvæg. Dette kan gøres enten i hånden eller ved hjælp af præfabrikerede mursten, alt efter hvad du foretrækker og hvor dygtig du er. Når fundamentet for din murstensvæg er på plads, kan du begynde at lægge selve murstenene. Husk at lade der være et par centimeter mellem hver mursten for at give plads til mørtel og fugemasse.

For et ekstra touch af NYC-flair kan du måske også inkorporere nogle sorte eller andre mørke fliser i din færdige murstensvæg. I sidste ende, vil du med en minimal indsats og et minimalt antal af materialer, få en iøjnefaldende stue, der legemliggør al energien og spændingen fra New York. Så hvis du er forelsket i New York-stemningen og gerne vil bringe din ind i dit hjem, er det blot at gå i gang.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.