Annoncørbetalt indhold

Annonce: Tips til badeværelsesindretningen

Det kan være svært at finde ud af, hvordan man får lavet det smukkeste badeværelse, som kan være med til at binde hele husets atmosfære sammen. Der er et par ting, som kan være med til at løfte dit badeværelses look med det samme, og som kan bevirke, at dit badeværelse bliver lige præcis, som du gerne vil have det. Det vigtigste er dog, at du er tilfreds med dit badeværelse.

Farvespil
En vigtig ting, som man kan lege med på sit badeværelse, er farver. Man kan skabe nogle gode kontraster mellem sort og hvid, eller man kan vælge farver, der er lidt forskellige fra de helt klassiske for at give et lidt mere hyggeligt look. Det klassiske, hvide badeværelse bliver meget mere spændende, hvis man kan få inkorporeret et par ting, som har kontrast, såsom mørkegrønne håndklæder eller en fin potteplante. Hvis du har et mørkt badeværelse, er det meget mere spændende, hvis du får skabt en kontrast mellem de forskellige indretningsartikler, så der bliver skabt noget liv.

Planter skaber liv
En god måde at få løftet badeværelsets look er ved at placere et par planter derude, så der også er noget liv, der kan lysne et ellers relativt dødt rum. Man skal dog være sikker på, at man får valgt nogle planter, der kan holde til de hårde vækstbetingelser. Det er nemlig ikke alle planter, der vil klare sig lige godt i et miljø, der ofte er så fugtigt og mørkt, så du bør være opmærksom på, at de kan være lidt svære at holde i forhold til den almindelige stueplante.

Nogle af de planter, der klarer sig forholdsvist godt på et badeværelse, er sukkulenter. Sukkulenterne kan holde til fugten og klager ikke specielt meget, hvis man lige glemmer at vande dem fra tid til anden. De er også en relativt billig plantetype, så det er ingen katastrofe, hvis man kommer til at dræbe et par stykker, før man får helt styr på at passe dem.

En anden oplagt mulighed er kaktusser, der jo er berømte for deres hårdførhed. De er også meget unikke og kan være med til at skabe en masse karakter på dit badeværelse. Man skal dog passe på med at smide de største kaktusser derud, for det kan gå grueligt galt, hvis man får alt for meget nærkontakt med dem, efter man har været i bad.
Synes du, at det er dyrt at opgradere dit badeværelse, så kan du låne på denne hjemmeside(sponseret link).

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • aa