Annoncørbetalt indhold

Annonce:  Tænk branding ind i alt hvad du gør


Når man står som nystartet virksomhedsejer, er der et hav af ting, som man skal have styr på. En forretningsplan står nok øverste på listen hos de fleste. Men også regnskab, skat og moms ligger højt op på listen, over de ting, der bare skal være tjek på. Ligesom forsikringer også er vigtige, at have et overblik over.

Herudover kan der være yderligere forskellige aspekter, om det er en handelsvirksomhed, en produktionsvirksomhed eller en servicevirksomhed, som man skal forholde sig til. Ens for alle typer virksomheder er imidlertid, at man selvfølgelig gerne vil sælge varen, og have en stor kundekreds. Derfor skal du have brandet din virksomhed, ydelser og produkter på bedste vis. Og tænke branding ind i alt, hvad du gør. Dette kan du gøre ved at anvende (sponseret link) profilprodukter i din branding.

Hvad er “profilprodukter”?

Profilprodukter er en særdeles vigtig del af enhver virksomheds markedsføring. Profilprodukter, også kaldet merchandise eller reklameartikler, giver dig uanede muligheder for at profilere din virksomhed, uanset hvilken type, den måtte tilhøre. Ligesom profilartikler kan brande dig på de værdier, som du har valgt, at din virksomhed skal have. Hos axonprofil.dk, som sælger et hav af reklameartikler til tusindvis af små og store kunder i Europa, er bærdygtighed en kerneværdi. Her gør de en dyd ud af, at sælge reklameartikler, som skal være af god kvalitet, hvilket betyder at reklameartiklerne kan bruges meget længere, og hermed reducerer miljøpåvirkningen. Ved at vælge profilartikler fra for eksempel axonprofil.dk sender du, som virksomhedsejer, budskabet til dine kunder om, at hos jer dyrker i det bæredygtige.

Hvilken type profilprodukter skal jeg vælge?


Hvilken type profilprodukt du vælger, er selvfølgelig meget individuelt. Skal den være branchebestemt, kundebestemt eller måske årstidsbestemt? Om du lader din personlige smag, mode eller type af segment bestemme, hvilken reklameartikler, som I skal have i din virksomhed, er nogenlunde underordnet. Det er dog værd, at overveje, hvad der vil have størst effekt. Hos axonprofil.dk kan du praktisk talt købe alle typer reklameartikler uanset hvilken type, som du vælger at ville have. Der er den klassiske kuglepen med logo eller et budskab, som de fleste virksomhedsejere ofte starter ud med. Hos axonprofil.dk har de desuden profilprodukterne delt op i kategorier som “hjem og husholdning”, “fritid”, “sundhed” og mange flere. Hvis sommeren nærmer sig, kan du blandt andet vælge at få lavet solbriller eller t-shirts, til at forære dine kunder. Branding af din virksomhed er det vigtigste, og kun din fantasi og valg af segment sætter grænsen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.