cookie-og-privatlivspolitik

Læs vores e-aviser

Du kan tilgå vores e-avis for Dagbladet, vores 6 ugeaviser og magasiner.I e-avis portalen og i "Folketidende" App kan du dykke ned i arkivet. Arkivet indeholder alle udgivelser Folketidende har produceret siden avisen blev grundlagt d. 4. oktober 1873.

Du kan fremsøge en udgivelse på en bestemt dato, eller fremsøge artikler med bestemte søgeord i.


FOLKETIDENDE E-avis

Læs dagens Folketidende som E-avis på din PC eller via vores App.
Find vores ugeaviser, nederst på siden.Læs avisen | Prøv en demo

 

Hvad kræver det for at kunne læse Folketidende som E-avis?

Vores e-avis er lavet i det nye format HTML5. Det er den nyeste standard, og det sikrer derfor at avisen kan læses via alle enheder, uden at du skal installere flash eller lign. komponenter.

Køb et abonnement

For at få adgang til e-avisen skal du have et gyldigt abonnement. Alle vores abonnementer giver i dag fuld adgang til vores e-avis og det store digitale avisarkiv

Gå til MIT FT Her kan du læse mere om vores abonnementstyper, samt bestille dit abonnement allerede i dag.

Arkiv helt tilbage til 1873

Vidste du at, du med et abonnement på Folketidende, får fuld adgang til vores digitale avisarkiv. Vi har netop digitaliseret alle vores gamle aviser, så du kan søge i vores arkiv, helt tilbage til første udgave i 1873.

Klik her for at gå til vores avisportal

Læs også avisen via vores APP på din smartphone eller tablet

Gå ind i AppStore hvis du har en iPhone/iPad eller Google Play, hvis du har en Android enhed. Søg efter Folketidende. Når du har fundet vores app, trykker du på "Installer" for at acceptere. Indtast dit Apple ID/Microsoft ID og kode, eller Google konto og tryk på "Ok". App'en bliver nu installeret, og er herefter klar til brug. Når du har hentet vores app, lægger den sig på din telefons hjemmeskærm med logo. Du kan alternativt klikke på App logoet eller scanne QR koden her på siden, så kommer du direkte til vores app.I vores app er der en demo avis. Prøv funktionerne af helt uden at betale. Du kan også købe en enkelt avis eller bestille et Digitalt, Total eller et Flex abonnement via vores bestillingsside og indtast dit digitale abonnementsnummer i fanen i appen som hedder "Login" og du har herefter adgang til aviserne.

Oplever du problemer med anvendelsen af vores digitale avis, så Læs vores Digitale avis FAQ herUGEAVISER: GRATIS ADGANG

Klik på den avis du ønsker at læse, det er gratis at læse ugeaviserne digitalt, ligesom printudgaven.


Arkiv-udgivelser2