I Kina spiser man som bekendt hunde, men Klub FTs gæster nøjedes dog at få en gang frikadeller med brun sovs og kartofler på en dansk restaurant i Beijing.
Dagene løber hurtigt for den gruppe læsere, der i øjeblikket er i Kinas hovedstad Beijing med Klub FT.
Der har været fuldt program fra morgen til aften med besøg i Den Forbudte By, Himlens Tempel, Sommerpaladset og ikke mindst turen til Den kinesiske Mur, der med sine knap 8.000 kilometer imponerede alle deltagerne. Det blev til en to timer lang gåtur på muren, hvor det disede vejr dog tog lidt af udsigten, men ikke begejstringen. Solen kiggede frem, og alle på nær en enkelt deltager tog den drøje vej til tårn nummer tre.
Onsdag har budt på besøg på en perlefabrik og frokost på en dansk restaurant, så gæsterne for en kort stund kunne lægge spisepindene fra sig og bruge kniv og gaffel. Menuen stod på frikadeller, brun sovs og kartofler - og en enkelt snaps. Det faldt i god jord.
I aften står den på Peking And på en restaurant i Beijing, inden vi i morgen har en hel fridag til at få set de sidste ting, inden hjenmrejsen til Danmark fredag eftermiddag. Efter planen skulle gruppen ankomme til Kastrup klokken 18.35 dansk tid fredag aften.