Annonce
Guldborgsund

Tager drastisk beslutning efter strid med gigant: - Vred, harm og bitter

Bella Hessellund har opgivet at drive Skelby Præstegaard videre som bed & breakfast. Nu vil familien sælge ejendommen. Privatfoto
Bella Hessellund og hendes mand har besluttet at sælge den tidligere præstegård i Skelby på Falster, hvor de har drevet bed & breakfast. En langvarig strid med Booking.com har fået hende til at miste modet og kigge andre veje.

SKELBY: - Det er ikke nemt at konkurrere med Booking.com, og jeg tør ikke basere min virksomhed på at blive hos dem, for det er et kæmpe tillidsbrud.

Sådan siger Bella Hessellund fra Skelby. Sammen med sin mand Claus har hun de seneste tre år drevet bed & breakfast i den tidligere Skelby Præstegaard. Men nu er det slut. Bella vil ikke mere, og parret har besluttet, at de vil sætte ejendommen til salg.

Baggrunden er en flere måneder lang strid med bookingportalen, giganten Booking.com, som Skelby Præstegaard er tilknyttet. Ifølge Bella Hessellund skylder de hende omkring 50.000 kroner i tilgodehavender. Sagen har været beskrevet i flere medier, og Booking.com har tidligere oplyst til Avisen Danmark, at alle skyldige beløb nu er blevet betalt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vred og harm

Den udlægning kan Bella Hessellund ikke genkende, og hun lægger ikke skjul på, at hun stadig er vred og harm på bookingportalen og bitter over måden, det hele er foregået på. Men beslutningen om at stoppe som bed & breakfast og sætte præstegården til salg handler ikke kun om det, forklarer hun.

- Lukningen handler ikke kun om de 50.000 kroner. Det er også en erkendelse af, at hvis vi skal drive stedet videre uden en bookingportal, skal vi markedsføre os meget mere massivt, sætte et nyt bookingsystem op og konkurrere med de andre bookingselskaber.

- Det bliver for stort, og der vil være for mange lokaler, der kommer til at stå tomme herhjemme, hvis ikke vi skal bruge bygningen til bed & breakfast, siger Bella Hessellund.


Den gamle præstegård i Skelby skal ikke længere være bed & breakfast. I hvert fald ikke med Bella Hessellund som ejer. Ejendommen vil inden længe blive sat til salg. Privatfoto
Artiklen fortsætter efter annoncen

Har mistet modet

Siden det i sidste uge kom frem, at de vil sælge ejendommen, har de fået mange reaktioner.

- Der er mange, som synes, det er er ærgerligt og har svært ved at forstå, at vi vælger en beslutning, der er så drastisk. Vi har selvfølgelig haft alt muligt oppe at vende, men jeg har mistet modet på det, fortæller Bella Hessellund.

Hun har tidligere arbejdet med noget lignende i Grønland, men nu er det slut.

- Jeg har været i turistbranchen i syv år, og jeg synes, det bliver hårdere og hårdere. Og det her var det, der slog hovedet på sømmet, siger Bella Hessellund.

Jeg har været i turistbranchen i syv år, og jeg synes, det bliver hårdere og hårdere. Og det her var det, der slog hovedet på sømmet.

Bella Hessellund

I stedet er hun så småt begyndt at kigge fremad og finde ud af, hvad der nu skal ske.

- Jeg har hele tiden arbejdet indenfor psykiatri- og handicapområdet i vinterhalvåret, og det bliver jeg ved med. Det er også noget, mit hjerte brænder for. Og jeg tror ikke, at det helt er farvel til Falster, for vi kan faktisk rigtig godt lide at være her, så det er måske et farvel til præstegården, men ikke til Falster, slutter hun.

  • Bella Hessellund har opgivet at drive Skelby Præstegaard videre som bed & breakfast. Nu vil familien sælge ejendommen. Privatfoto
  • Den gamle præstegård i Skelby skal ikke længere være bed & breakfast. I hvert fald ikke med Bella Hessellund som ejer. Ejendommen vil inden længe blive sat til salg. Privatfoto
Annonce
Guldborgsund

Unge iværksættere fra Falster slog rekord i Løvens Hule

Sport

NFC vender 0-2 til uafgjort i næstsidste testkamp

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Unge iværksættere fra Falster slog rekord i Løvens Hule

Lolland

Ny ejer vil realisere kæmpe ferieby på Lolland

112

Hurtig indsats: Bilbrand slukket før brandvæsnet nåede frem

Indland

Randers Kommune kræver knap 120 millioner fra Nordic Waste

112

271 taget i fartkontroller

Sport

NFC vender 0-2 til uafgjort i næstsidste testkamp

Lokal nyt

Lægemangel: Det står værst til i vores region

Sport

NFC-talent fik første startplads på landsholdet i dansk sejr

Lolland

Lokal forfatter nomineret til fornem pris

Indland

Medicin kan sætte turbo på nedbrydelsen af PFAS i kroppen

Vejret

DMI udsender varsel: Færgeafgange aflyst

Vejret

Voldsomt vejr på vej: Orkanstød rammer om under 24 timer

Guldborgsund

Nu er det afgjort: De skal bygge sygehusets nye sengebygning

Indland

Første gang i over et årti faldt salget

Lokal nyt

Andre golfklubber drukner - men her holder de åbent

Annonce
Annonce
112

Sigtet for voldtægtsforsøg og vold: Nu er 40-årig bag tremmer

Sport

Ærlig Cecilie Greve: - Det resultat kan vi godt leve med

Sport

NFC henter tårnhøj spiller i Hillerød

Femern

Nu har Femern-projektet nået lærlinge-milepæl

Lolland

Syrebombe smidt på Bjarnes museum

Sport

Skadesramte NFH pressede formstærke Ikast

Lokal nyt

Pengeregn over Lolland-Falster: Kvart milliard udbetalt