Annonce
Guldborgsund

Marinaens Køkken gennem 20 år

Patrich Jensenfra Marinaens Køkken ved havnen i Stubbekøbing kan i år se tilbage på 20 år med pølser og burgere. I 1991 tog den dengang 15-årige Patrich nemlig til Stubbekøbing fra København for at tjene penge i sine læseferier. Havnegrillen, som den hed dengang, var ejet af Patrichs bror og efter 3 år med sommerferiejob blev Patrich i 1994 den yngste grillejer i Danmark.

Det er altså nu blevet til 20 travle år i Stubbekøbing med fuld fart på gennem alle årene, men især de sidste 10-11 år. En medvirkende årsag hertil har også været at Patrich selv former alle sine burgere, som kan fås i flere størrelser. Du kan selv bestemme om bøffen skal veje 75 g, 125 g. eller 300 g. Ja du læste rigtigt, det var 300 g. der stod, og så kan du endda vælge at den skal være dobbelt, og på den måde indtage 600 g. hakket oksekød. Kunderne er meget begejstrede for kvaliteten og det er da også den væsentligste årsag til, at pilen peger fortsat opad. Det er simpelthen en kvalitetsburger lavet af rigtig oksekød. Når vi så samtidig kan fortælle at Marinaens Køkken sidste år solgte 1,5 tons oksefars, samme mængde ribbenssteg samt 2 tons pølser, kan du sagtens regne ud at der skal løbes stærkt. I sæsonen der går fra marts-april og til og med september. I højsæsonen har Patrich da også 4 medarbejdere som hjælper til. Medarbejderne finder Patrich enten via Facebook eller ved at snakke med nogle af de mange kunder, der lægger vejen forbi.

Men nu er det ikke alle der kan nøjes med en dobbeltburger. Forleden indtog en sulten herre denne 5 dobbelt burger. Ja vi snakker om 1500 gram oksefars, 6 skiver ost og bacon, bolle samt diverse. Patrich har den aftale med sine stamkunder, at kan de spise en sådan, giver han en omgang til alle der er tilstede. Der bliver trykket på ringeapparatet og stopuret bliver sat i gang. Det tager ca. en halv time at indtage sådan en moppedreng.

Rekorden blev dog slået for nylig da Mads Bülow bad om en 6 dobbelt burger (1800 g. oksefars o.s.v) Burgeren blev spist og det tog kun 58 minutter så var der spist op

Der er blevet bygget til i flere omgange da grillen i 1994 kun målte ca. 3 x 5 meter. I første omgang byggede Patrich ud sådan at der blev bygget spisehus til først og senere kom så tilbygning af 3 toiletter og lager. I år er det vinduerne der har stået for tur. 20 stk. vinduer er blevet skiftet og hele bygningen har fået en omgang maling, både ind- og udvendig.

Annonce
Guldborgsund

Var engang landets største: Nu åbner de i gammel grisestald

Samfund

Har ikke gjort deres arbejde: - Jeg er meget bekymret for fremtiden

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Var engang landets største: Nu åbner de i gammel grisestald

Sport

Stort problem løst - NFH henter målvogter i Champions League-klub

Indland

Aftaler med naboen er med til at forhindre indbrud i ferien

Politik

Messerschmidt trækker DF ud af klimalov efter aftale om CO2-afgift

Lolland

Kø udenfor: 890 gæster indenfor på tre timer

Sport

Danmark slider sig videre ved EM med nervøs nulløsning

Samfund

Har ikke gjort deres arbejde: - Jeg er meget bekymret for fremtiden

Nakskov

Spektakulært syn: Kan ses og høres på lang afstand

Lokal nyt

Danmarks grønneste strøm trækker investeringer til Lolland-Falster

Udland

Flere dræbte under voldsom demonstration i Kenya

Trafik

Flere problemer i travl tunnel: Men en enkelt opmuntring på vej

Lolland

Godt nyt om Knuthenborgs forsvundne dino

Lægehus lukker

"Katastrofe" og "fuldkommen vanvittigt:" Conny ked af chokerende lukning

Sport

NFC henter ungt talent hjem fra Vejle

112

13-årigt offer i Korsør-sagen vil overvære domsafsigelsen

Annonce
Annonce
Lægehus lukker

Lægehus lukker: 7.500 patienter skal have ny læge

Sport

Jens fra Nykøbing er ny superligatræner: Bliver chef for kæmpe stab

112

Politiet efterlyser: Har du set Bent?

Vejret

Nu lægger sommervarmen sig over Sydhavsøerne: Så varmt bliver det

Guldborgsund

Lukningstruet zoo er reddet

Sport

Rolf Sørensen melder fra til Touren med hjerteproblemer

Politik

Minister efter ny aftale: Så meget stiger prisen på oksekød