Annonce
Guldborgsund

Mark O's nye eventyr tog dem på sengen: "Gud, der er mange"

Mark O. Madsen har været gæstetaler til Liberal Alliances landsmøde. Nu skal han bruge sin stemme til at hjælpe andre i et coaching-forløb. Arkivfoto: Liberal Alliance
Mark O. Madsens fremtid kommer blandt andet til at bestå i coaching til interesserede danskere, og interessen har været stor fra start - større end forventet.

NYKØBING: Det er to måneder siden, den på Falster bosatte Mark O. Madsen annoncerede, at han indstillede sin MMA- og UFC-karriere og ville begynde en ny levevej sammen med sin kone, Maria.

Imens har den populære eks-bryder, der tog sølv ved OL i Rio i 2016, gået og brygget på sine fremtidsplaner, og søndag løftede han lidt af sløret for sin fremtidige levevej, da han på sin instagram-profil fortalte, at han skal til at arbejde som coach.

I samme omfang tilbød han folk, at de kunne henvende sig, hvis de var interesseret i et forløb med ham på sidelinjen, og så tog det ellers fart på det nye projekt, som faktisk ikke er 100 procent klar endnu, fortæller Mark O. til Folketidende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg lavede det opslag, som egentlig var tænkt som et pre-launch, hvor jeg introducerede, at jeg skulle være Danmarks nye coach. Men det var mest lavet for sjov, for vi har brugt det sidste stykke tid på at lægge sidste hånd på en hjemmeside og en app, som vi er klar til at launche på torsdag, så egentlig var vi ikke 100 procent klar.

- Jeg synes jo, at mit opslag i en story på Instagram næsten svarer til at gemme en nyhed væk på de sociale medier, men om morgenen, da vi står op, snakker Maria og jeg sammen om det, og hverken hun eller jeg tænker, at der er mange, der har skrevet og meldt sig interesseret.

- Det var heller ikke så vigtigt, for det skal rulles ud løbende og over tid. Men Maria siger så, at hun går ind og kigger på tilmeldingerne alligevel, og så lyder det bare "GUD!" fra hende inde fra kontoret, og så er vi altså stået op til 37 henvendelser.

- Jeg havde selv tænkt ti personer, der skulle have hjælp. Det er i min verden mange mennesker. Men vi står så op til 37 personer i morges, og det er fortsat hele dagen med at tikke tilmeldinger ind. Så ja, det er lidt noget andet, end jeg havde regnet med, forklarer Mark O. Madsen, der derfor har brugt meget af dagen i dag på at henvende sig til de folk, der har vist deres interesse for et forløb med den tidligere sportsstjerne.

Og han glæder sig, for coaching er en del af hans fremtidsplaner og noget, han vil bruge sin tid på fremadrettet, nu hvor tiden i oktagonen er ovre.

- Det her er det første af en tretrinsraket, som jeg har arbejdet på at skyde af sted. Det er mit første store projekt efter mit karrierestop.

Du siger en tretrinsraket, kan du fortælle, hvad de andre trin i den raket går ud på?

- Ikke endnu. Men det er noget, jeg glæder mig til at kunne melde ud. Men fordi jeg er lidt arbejdsskadet, vil jeg gerne have helt styr på tingene, inden jeg fortæller mere. Men jeg glæder mig sindssygt meget. Coaching er en af de ting, jeg synes, er superspændende, og det bliver mine andre projekter også.

Er det projekter i sportens verden?

- Jeg håber, jeg omkring 1. maj kan melde mere ud om, hvad der skal ske. Der er stadig nogle underskrifter, der skal sættes. Men det bliver nok lidt skævt.

Skævt - det lyder da spændende?

- Haha, jeg har også næsten blod i munden over ikke at kunne fortælle noget om det endnu, men jeg er nødt til at være disciplineret. Lige nu handler det om coaching og de klienter, jeg skal have, og som skal nå deres mål. Det bliver en fast bestanddel af det, jeg skal lave fremadrettet, men der skal også være mulighed for at få de projekter, som jeg har haft liggende i pipeline, i gang, lyder det.

Han fortæller i øvrigt, at han har fået flere tilbud fra europæiske MMA-markeder, der ville have ham til at kæmpe, men han har afvist tilbuddene. Fremtiden ligger udenfor ringen.

  • Mark O. Madsen har været gæstetaler til Liberal Alliances landsmøde. Nu skal han bruge sin stemme til at hjælpe andre i et coaching-forløb. Arkivfoto: Liberal Alliance
Annonce
Guldborgsund

Blev fundet ved børnehave: Vild bæver er nu tilbage på Sydhavsøerne

Guldborgsund

Begejstrede anmeldere: Masser af stjerner til revyen

Annonce
Annonce
112

Tævede løs med glasflasker og spark i hovedet: Nu er teenagere dømt

Lokal nyt

Simon fik varmen i toget - nu skylder han DSB 400.000 kroner

Erhverv

Medie: Calle-firmaer har snydt for flere millioner

Guldborgsund

Begejstrede anmeldere: Masser af stjerner til revyen

112

18-årig gik amok: Trampede på hund

Sport

TSØ-spiller er tvunget til karrierestop

112

Kørt på sygehuset efter trafikuheld

Guldborgsund

Blev fundet ved børnehave: Vild bæver er nu tilbage på Sydhavsøerne

112

Bøderegn: Næsten hver anden kørte for stærkt

112

Voldtægtsanklaget rumænsk mand har ingen forklaring på DNA-spor

112

Medie: Illegale håndværkere skyld i Novo-brand

Femern

Kæmpe tunnelelement indviet af kongen: Se dronevideo

Politik

Lokal S-formand stemte på andet parti: - Jeg er i politisk identitetskrise

Royalt besøg

Se video: Her kommer kongen til Lolland

Vejret

Det seneste år er det vådeste i dansk vejrhistorie

Annonce
Annonce
Sundhed

Ingen andre gør det: Nu kan din idé ændre sygehusene

Indland

Sommervarmen er på vej: Så varmt bliver det

Liveblog

Iført hjelm og vest indviede kongen tunnelelement

Rødby

Mest omfattende ændring i 60 år: Slut med lange køer

Lolland

Heidi slår dørene op til ny butik

112

Alvorligt færdselsuheld spærrede landevej

Sport

Sådan! Lollandsk OL-håb vinder EM-guld