Alt fra vinkort til årets dessert blev kåret, da den gastronomiske elite var til galla på Kurhotel Skodsborg.
Restauranten Ti Trin Ned fra Fredericia tog hele tre titler, da Den danske Spiseguide søndag aften var i gavehumør. Her er vindernavnene fra den årlige uddeling af hæderspriser.
* Årets Restaurant: Kong Hans Kælder, København.
* Årets Gennembrud: Taller, København.
* Årets Spot (italienske restaurant): Enomania, Frederiksberg.
* Årets Frokostrestaurant: Christianshøjkroen, Åkirkeby.
* Årets Bistro/brasseri/spisested: Vendia, Hjørring.
* Årets Fiske- og skaldyrsrestaurant: Rudolf Mathis, Kerteminde.
* Årets Vin & Aveckort: Kong Hans Kælder, København.
* Årets Sommelier: Bo Brattlan, Amass, København.
* Årets Restaurantchef: Heine R. Egelund, Studio, København.
* Årets Oste: Ti Trin Ned, Fredericia.'
* Årets Dessert: Ti Trin Ned, Fredericia.
* Årets Bo & Spis adresse: Fru Larsen, Laurbjerg.
* Årets Kokkeprofil: Ti Trin Ned, Fredericia.
* Årets Særpris: Årenes Restaurant til Søllerød Kro, Holte.
Kilder: Den danske Spiseguide