Lokal madproducent må have gjort et rigtig godt indtryk under årets Roskilde Festival.
Når 220 såkaldte kernefrivillige fra årets Roskilde Festival mødes til et afsluttende arrangement for at sige tak for i år og genopfriske minder fra festivalen, bliver det over en middag bestående af gode råvarer fra Lolland-Falster.
Madhus Lolland-Falster, der er et koncept udviklet under Fødevarenetværk Lolland-Falster af kogekone Joan Thorlin fra Stokkemarke, er nemlig blevet udvalgt til at stå for menuen.
Madhus Lolland-Falster deltog selv på festivalens mad-event Roskilde Foodcourt med en madbod, og maden herfra faldt åbenbart i så god smag hos festivalens frivillige, at de har valgt madhuset fra Sydhavsøerne som deres favorit-madbod, oplyser Madhus Lolland-Falster på deres Facebook-side.
De 220 frivillige kan nu se frem til en menu bestående af en forret med Sortsø-ørred på salatbund med jordbærsalsa, mens hovedretten bliver lollandsk salat med kartoffelsalat og lammekødboller, og desserten bliver jordbærkage fra Lolland.
Det var i øvrigt også en del af denne menu, der blev serveret på Roskilde Foodcourt i år, fremgår det af madhusets hjemmeside.