Annonce
Annoncørbetalt indhold

Prisfald på den mest populære Plug-In Hybrid-bil i Danmark

Christian Würtz fra Ødegaard Biler i Sakskøbing ved den nye Ford Kuga, der en funktionel familiebil med god plads og intelligente systemer, der skaber sikkerhed under kørslen. Foto: Lars Henriksen
Ødegaard Biler går efteråret i møde med et særtilbud på den populære Ford Kuga. Plug-In Hybrid-bilen giver en stor frihed i kørslen og passer perfekt til pendleren, der har langt på arbejde, eller til familien, der elsker bilferier.

Plug-In Hybrid-bilen Ford Kuga har gennem de seneste år taget de køreglade danskere med storm. Tre år i træk har Ford Kuga stået øverst på podiet, når præmien for den mest solgte Plug-In Hybrid skulle kåres i Danmark.

- Det er en utrolig populær bil, fordi den kombinerer den elektriske renhed med benzinbilens frihed. Man er ikke tvunget til at indlægge ladepunkter på vejen, og man kan komme hurtigere videre efter en opladning eller påfyldning af benzin, forklarer Christian Würtz fra Ødegaard Biler.

Plug-In Hybrid giver Ford Kuga en elektrisk hybridkraft, der gør kørslen renere og mere økonomisk på samme tid. Bilen har en stærk batterikraft kombineret med en effektiv 2,5L Atkinson-benzinmotor, så man kan komme vidt omkring på renere energikilder. Når Ford Kuga er fuldt opladet, har den en rækkevidde på 66 kilometer på den elektriske strøm, før benzinmotoren går i gang. Det er helt ideelt til hverdagskørsel eller til kørsel i miljøzoner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ford Kuga har fire forskellige køretilstande, som man aktivt kan slå til under kørslen. Auto EV-tilstanden sikrer en energieffektiv kørsel, hvor der skiftes mellem el-motoren og hybridfunktionen afhængig af køreforholdene. EV Now-tilstanden giver mulighed for at køre udelukkende på el, indtil batteriet er brugt op, hvorefter hybridfunktionen vil tage over. EV Later-tilstanden gør det muligt at spare el-ladningen af bilen til senere brug. Endelig kan batteriopladningstilstanden sikre, at batteriet oplades ved brug af benzinmotoren.

Ford Kuga viser sin styrke, uanset om køreturen går gennem bakker og dale, eller om der skal pendles til byer.

- Bilen har et imponerende udvalg af hjælpefunktioner, der gør den til en drøm at køre. For eksempel kan jeg fremhæve SYNC 3-navigeringen, FordPass Connect med Live Traffic og den aktive fartpilot Control med Stop & Go. Disse funktioner gør Ford Kuga helt ideel til at klare trængsel i byer, hvor der ofte er en stop-start-trafik, fortæller Christian Würtz.

Rummelighed og komfort

Den populære Plug-In Hybrid har også et rummeligt bagagerum, hvor der er plads til hele familiens bagage på bilferien. Særlige designfunktioner skaber en større rummelighed, der også øger komforten på de længere bilture. Eksempelvis har bagsæderne i Ford Kuga en ny glidefunktion, der giver større benplads på bagsædet. Det er også muligt at udvide bagagearealet, hvis der skal en ekstra kuffert med hjem fra ferien. Bagklappen har en håndfri betjening, der er en smart funktion, når man har hænder og arme fulde.

Avancerede teknologier, som eksempelvis det intelligente firehjulstræk (AWD) og de nye valgfrie Drive Modes, gør, at man kan tilpasse køreoplevelsen efter vejforholdene. Den gennemgribende følelse af smidig bevægelse og høj grad af frihed går igen i flere af bilens indvendige funktioner. Ford Kuga har et glat design af instrumentpanelet og midterkonsollen, og de luksuriøse forsæder giver Ford Kuga en luksuriøs stil med en førsteklasses komfort.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Intelligent sikkerhed

Ford Kuga har en lang række af intelligente systemer, der skaber en behagelig og sikker kørsel for alle i bilen. Christian Würtz peger især på den aktive fartpilot med Stop & Go og Pre-Collision Assist som to funktioner, der øger sikkerheden.

- Det er to funktioner, der er helt uundværlige i en moderne bil. De sørger for, at der holdes en bekvem afstand til det forankørende køretøj, cyklister eller fodgængere, og man får en advarsel, hvis der er risiko for sammenstød. Når bilen har været standset ved en opbremsning, kan den selv sætte automatisk i gang, når trafikken giver mulighed for det, forklarer Christian Würtz.

Derudover har Ford Kuga en Cross Traffic Alert med Active Breaking, der bruger sensorer til at scanne siderne, når man bakker fra en vinkelret parkeringsplads. Systemet kan advare føreren, hvis et køretøj er i bevægelse, eller hvis der opdages en anden fare. Endelig kan Blind Spot Assist advare om køretøjer i blinde vinkler og sørge for en aktiv bremsning, hvis der er fare på færde.

Ford Kuga kan opleves hos Ødegaard Biler, hvor den lige nu fås fra kun 319.900 kroner.


  • Christian Würtz fra Ødegaard Biler i Sakskøbing ved den nye Ford Kuga, der en funktionel familiebil med god plads og intelligente systemer, der skaber sikkerhed under kørslen. Foto: Lars Henriksen
Annonce
112

Kørte 135 km/t i 80-zone

112

Voldstrio smadrede løs på hinanden: Lidt efter ventede flere tæsk

Annonce
Annonce
112

Direktør efter dødsulykke: - Det er frygteligt

Guldborgsund

Knallertkører dræbt i ulykke: Nu har retten talt

Guldborgsund

- Det er en prøveballon, mener Dølle-formand

Indland

Dansk Erhverv: Vi genopbygger Børsen uanset hvad

112

Dødsulykke i Nakskov: 32-årig klemt mellem to gravemaskiner

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Lolland-Falster

Efter kæmpe-brand: Nu hænger den i en tynd tråd

Guldborgsund

Milliondyr havne-plan: Programlederen forlader sin stilling

Indland

Se videoen: Ikonisk bygning i København er i flammer

Indland

Kæmpe uro i Venstre på Langeland: Fire ud af fem medlemmer skrider

Guldborgsund

Rosa fra Lolland så Børsen-spiret falde: - Det er helt vanvittigt

Udland

Knivstikkeri i kirke i Sydney betragtes som terror

Lokal nyt

Over 100 fartdjævle blitzet: Særligt én kørte alt, alt for stærkt i Nakskov

Femern

Danmarkshistorie: Har udgravet 15 millioner kubikmeter jord, sten og sand

Lolland

Slog lokofører flere gange i ansigtet og ragede på kvinde

112

Kørte 135 km/t i 80-zone

Annoncørbetalt indhold

Suveræne SUV’er til skarpe priser

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Casper kæmper for nedrivningstruet vandtårn

Renovation

Gem dem til genbrug: Kan hjælpe børn og unge

Politik

Polen vil samarbejde med Danmark om styrket forsvarsindustri

Indland

87 procent stemte ja til offentlig overenskomst

Guldborgsund

Dølle-beslutning vakte ramaskrig: - Føj for s....

Vejr

En uge med blandet vejr: Forårsvarmen holder sig væk

Lolland

Kurt standsede bilen og skyndte sig ud: - Hernede går vi meget op i storken